Καμία υπογραφή Βασιλειάδη για τον τελικό!

Απο onsports.gr : Αποκάλυψη που σοκάρει λίγες μέρες μετά τον επεισοδιακό τελικό στο Βόλο, καθώς απεδείχθη ότι ο υφυπουργός και η ΓΓΑ δεν είχαν δώσει τη συγκατάθεσή τους!
Πηγή: onsports.gr
Καμία υπογραφή Βασιλειάδη για τον τελικό!

Ουδεμία υπογραφή για τη διεξαγωγή του τελικού της ντροπής. Ούτε ο ίδιος ο υφυπουργός, ούτε οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού έβαλαν ποτέ την υπογραφή τους για να γίνει το παιχνίδι.

Σύμφωνα με τον ΣΠΟΡ FM 94,6 την άδεια διεξαγωγής του τελικού υπέγραψε η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ειδικότερα η… γυναικολόγος-μαιευτήρας Χρυσούλα Κολημήτρα, με το έγγραφο να δημοσιεύεται στη «Διαύγεια» την Παρασκευή, στις 15:10 (με τις υπηρεσίες να κλείνουν στις 15:00). Στο έγγραφο αυτό, πάντως, η Περιφέρεια επισημαίνει πως «… η αρχή που εκδίδει την άδεια διεξαγωγής δεν φέρει καμία ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από τους παραπάνω αγώνες».

Ο Γιώργος Βασιλειάδης ως υφυπουργός έχει δικαίωμα να αναβάλει έναν αγώνα μόνο με εισήγηση από τη ΔΕΑΒ και την αστυνομία και ήταν έτοιμος να το κάνει αργά το βράδυ της Πέμπτης, όταν και κατόπιν πιέσεων (κυβερνητικών και από τις ομάδες) υποχρεώθηκε να κάνει πίσω.

Θυμίζουμε πως ο ίδιος δεν ήθελε να γίνει στο Βόλο ο αγώνας πετώντας το μπαλάκι στην ΕΠΟ και την Περιφέρεια Θεσσαλίας που ανέλαβαν τελικά την ευθύνη για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα με τα γνωστά αποτελέσματα.

Διαβάστε ακόμη...