«Ο ΠΑΟΚ δε θα αφήνει τίποτα να πέσει κάτω»

Απο paok24.com :To ανεπανάληπτο Σαββατοκύριακο που πέρασε για τον ΠΑΟΚ ήταν κάτι που θα μνημονεύεται για χρόνια.
Πηγή: paok24.com
«Ο ΠΑΟΚ δε θα αφήνει τίποτα να πέσει κάτω»

Ο πολύπειρος παράγοντας του «Δικεφάλου» και μέλος του ΑΣ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, μίλησε για τις μαζεμένες επιτυχίες, αναφέρθηκε στη νέα συμφωνία του ερασιτέχνη με τον Σαββίδη και ξεκαθάρισε πως άπαντες θα πρέπει να σέβονται τον ΠΑΟΚ και να ξεχάσουν αυτά που ήξεραν μέχρι πρότινος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τους τίτλους του ΠΑΟΚ φέτος: Είχε πει ότι θα πάρουμε 6 τίτλους. Τώρα χάσαμε τα νούμερα, θα πρέπει να τα υπολογίσουμε. Περιμένουμε το Κύπελλο στο γυναικείο ποδόσφαιρο και το πρωτάθλημα στο γυναικείο χάντμπολ. Θα δούμε. Είμαστε εκεί κοντά όπως είπαμε.

Για το μαγικό Σαββατοκύριακο με τρεις τίτλους: Θυμάμαι πολλές επιτυχίες, αλλά τέτοιο Σαββατοκύριακο δε θυμάμαι. Τρεις τίτλοι σε 24 ώρες δεν έχει ξαναγίνει. Και νομίζω πουθενά δεν έχει ξαναγίνει. Και εδώ την πρωτιά έχει ο ΠΑΟΚ.

Για το αν ήταν έκπληξη το πρωτάθλημα της ομάδας βόλεϊ: Ήταν έκπληξη του βόλεϊ. Όταν έχεις δύο από τους καλύτερους σου παίκτες τραυματίες και μία ομάδα με τριπλάσιο μπάτζετ που παίζει στην έδρα της και είναι πλήρης, έχοντας και την ψυχολογία που σε κέρδισε στην έδρα του, είναι έκπληξη. Αλλά φάνηκε ότι η ελληνική ψυχή είναι η πιο σημαντική και έγινε η έκπληξη. Όλη η προσπάθεια των παικτών έπαιξε ρόλο,η ελληνική ψυχή έδωσε την ώθηση και στους ξένους. Μεταμορφώθηκε ο Ντάντε. Οι μεγάλοι παίκτες στα μεγάλα παιχνίδια και φάνηκε πόσο μεγάλος παίκτης είναι. Τον Σαφράνοβιτς τον γνωρίζαμε, έχει καταθέσει τα διαπιστευτήρια του.Του Ολυμπιακού το μπάτζετ είναι πάνω από το 1 εκατομμύριο, τριπλάσιο συγκριτικά με του ΠΑΟΚ. Ο Αγκάμεζ είναι σχεδόν το μισό μπάτζετ του ΠΑΟΚ.

Για την αλλαγή προπονητή στην ομάδα βόλεϊ: Δε χάσαμε έναν τίτλο, χάσαμε δύο. Κάτι έπρεπε να γίνει γιατί βλέπαμε πως η ομάδα δεν τραβάει. Είχαμε σκεφτεί στην αρχή της χρονιάς πράγματα που δεν ήθελε να ακούσει ο προπονητής. Πηγαίναμε με κατεβασμένα χέρια να χάσουμε το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό.  Είχαμε χάσει ως τότε 4 φορές από τον Ολυμπιακό και 2 από τον Παναθηναϊκό. Αποφάσισε ο πρόεδρος του ΑΣ ότι πρέπει να αλλάξει ο προπονητής, με τον κ. Τσαλόπουλο να έχει διαφορετική άποψη. Υπερίσχυσε η γνώμη του προέδρου του ΑΣ και δικαιώθηκε. Ο νέος προπονητής άλλαξε την ψυχολογία της ομάδας, στην προπόνηση γινόταν μάχη λες και ήταν κανονικός αγώνας. Εμείς δε μηδενίζουμε τίποτα στον ΠΑΟΚ. Και ο κ. Καλμαζίδης έχει μερίδιο στη φετινή επιτυχία, έχει φέρει κι άλλους τίτλους στον ΠΑΟΚ. Απλά εκείνη τη στιγμή έπρεπε να αλλάξει ο προπονητής, έγινε και δικαιωθήκαμε.

Για την απόφαση να υποδεχτεί ο Ιβάν Σαββίδης την ομάδα βόλεϊ: Πηγαίνοντας στο Stage με τον πρόεδρο σκέφτηκα πως εκτός από εμάς τους δύο που θα πηγαίναμε στην υποδοχή θα ήταν καλό να έρθει και ο κ. Σαββίδης. Όταν φτάσαμε και χαιρετηθήκαμε του το πρότεινα, να πάμε και να δει την αποθέωση του κόσμου. Χωρίς δεύτερη σκέψη ήρθε και πήγαμε. Είναι άνθρωπος της οικογένειας πλέον, είναι ΠΑΟΚτσής, αγαπάει παθολογικά την ομάδα. Ζουν και αναπνέουν οικογενειακώς για τον ΠΑΟΚ κι όχι μόνο για τις επιχειρήσεις. Φτάσαμε εκεί κι η αποθέωση ήταν τεράστια. Μόνο στα χέρια δεν το σήκωσαν να το πετάξουν στον αέρα.

Για το αν ικανοποιήθηκε ο κ. Σαββίδης αυτό το Σαββατοκύριακο: Ανείπωτη η χαρά του αυτό το Σαββατοκύριακο. Έβλεπε ότι άρχισε να δικαιώνεται σε αυτά που πίστευε. Να γίνει τεράστιος ο ΠΑΟΚ να μπει στην ελίτ της Ευρώπης. Από έναν τίτλο ξεκινάς, τα καλύτερα έρχονται. Θα δούμε πλέι οφ και το πρωτάθλημα από του χρόνου. Ξέραμε από τον Αύγουστο ποιος είναι ο πρωταθλητής τα προηγούμενα χρόνια. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Πλέον ο ΠΑΟΚ θα παίρνει αυτό που του ανήκει.

Για το αν ο Σαββίδης «ζεστάθηκε»  να επενδύσει ακόμα περισσότερο: Θα επενδύσει εκεί που πρέπει και όσο πρέπει. Δεν έπεται πως επειδή έχει χρήματα τα σκορπάει δεξιά κι αριστερά κι αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Θα γίνονται οι μεταγραφές που πρέπει, θα πληρώνονται όσο πρέπει και με τις κινήσεις που θα γίνονται θα παίζει ο ΠΑΟΚ το ποδόσφαιρο που πρέπει. Να δώσουμε τα εύσημα και στον κ. Μίχελς, αθόρυβα και δυναμικά έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Και το υπόλοιπο συμβούλιο κάνει εξαιρετική δουλειά. Η κ. Γκοντσάρεβα κάνει φοβερή δουλειά στα οικονομικά, ο κ. Γκαγκάτσης είναι ένας ανατέλλοντας παράγοντας και θα αφήσει εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο κι ήδη κάνει φοβερή δουλειά. Και το υπόλοιποι διοικητικό συμβούλιο, ο κ. Νταβιντιάν που είναι στις επιχειρήσεις του κ. Σαββίδη, ο κ. Γεροντίδης και ο κ. Σαββίδης και ο γιος του.

Για τη συμφωνία του ΑΣ ΠΑΟΚ με τον Ιβάν Σαββίδη: Θα τελειώσει άμεσα η συμφωνία Σαββίδη με τον ΑΣ. Στο λεπτό μας λύνει όλα τα θέματα ο πρόεδρος. Έχουμε άψογες σχέσεις όλοι στον ΠΑΟΚ και θα υπάρξει άμεσα συμφωνία. Ο ΠΑΟΚ του χρόνου θα είναι καλύτερα. Με τα παραπάνω χρήματα θα ενισχύσουμε περισσότερο τις ομάδες μας για να πρωταγωνιστήσουν οι ομάδες μας στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Για το γεγονός ότι το μπάσκετ φαίνεται πως υστερεί, συγκριτικά με τα άλλα τμήματα: Δε συμφωνώ ότι το μπάσκετ είναι έξω συγκριτικά με τα υπόλοιπα τμήματα. Ο κ. Σαβίδης βοηθά και το μπάσκετ με τα οικονομικά του θέματα. Δεν έχει αποφασίσει να αναλάβει. Όταν θελήσει μπορεί να πάρει την ομάδα. Είναι όμως κοντά στην ομάδα. Μπορεί να μην είναι το αγαπημένο του άθλημα, αλλά είναι ένα άθλημα της οικογένειας. Δεν το έχει αφήσει στην τύχη του. Αν δεν υπήρχε ο κ. Σαββίδης θα είχαμε και στο μπάσκετ πρόβλημα. Θα αποφασίσει εκείνος το βήμα πότε θα εκτοξευθεί η ομάδα.

Για την επίθεση που δέχεται ο ΠΑΟΚ: Αυτά τα για χαλίφηδες τα έχω ακούσει και τα ξεπερνάω. Είναι αστεία πράγματα.  Ο ΠΑΟΚ πρέπει να συσπειρωθεί γύρω από τον πρόεδρο του. Ο ΠΑΟΚ ξύπνησε και δε θα αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Αυτά που ήξεραν να τα ξεχάσουν. Όλα τα κανάλια των Αθηνών ξαφνικά είναι εναντίον του ΠΑΟΚ. Εκπομπές πολιτικής ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ. Φτάσαμε στο σημείο να κάνει ανακοίνωση διαμαρτυρίας ομάδα που δε συμμετείχε στον τελικό. Όλα αυτά σημαίνουν πανικό και φόβο. Να είναι χαρούμενος ο κόσμος, άρχισαν να σέβονται και να φοβούνται τον ΠΑΟΚ. Αυτοί δεν μπορούνε να μιλάμε για διαιτησία. Μίλησε κανένας για το πέναλτι στον Κρέσπο; Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός και θα πρέπει να το συνειδητοποιήσουν όλοι.

Διαβάστε ακόμη...