Μνήμη χρυσόψαρου «χτύπησε» την Αθήνα

Απο metrosport.gr : Προσπαθώντας να προσεγγίσω ψύχραιμα τα όσα ακολούθησαν του τελικού το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγω είναι ένα: Μνήμη χρυσόψαρου «χτύπησε» την Αθήνα και ο θύτης πηγαίνει να παρουσιαστεί θύμα.
Πηγή: metrosport.gr
Μνήμη χρυσόψαρου «χτύπησε» την Αθήνα

Προσβάλλει τη νοημοσύνη μας η ΑΕΚ όταν μιλά για «κλοπή τίτλου» στην ανακοίνωση που έβγαλε. Η ομάδα που με τον ίδιο προπονητή που προχθές δεν κάθισε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων είχε «σφάξει» απροκάλυπτα τον Ατρόμητο σε εκείνον τον τελικό της ντροπής. Θα μπορούσα να αναφέρω και άλλα παραδείγματα αλλά δεν χρειάζεται για αυτούς που έχουν ισχυρή μνήμη και όχι χρυσόψαρου.

Θα προσπαθήσω να το προσεγγίσω το θέμα από μια άλλη παράμετρο. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει γιατί όπως φάνηκε στο ριπλέι, υπήρχε οφσάιντ. ΠΟΥΘΕΝΑ όμως δε διάβασα ότι δευτερόλεπτα νωρίτερα, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΙΝΗ, ο Κρέσπο ανατρέπεται καθαρά και όμως δεν καταλογίζεται η παράβαση. Κανένα ΜΜΕ της Αθήνας δεν το σημείωσε. Το αφήνω στην κρίση σας.

Αλλά για να πάμε και παρακάτω: φωνάζουν για ένα γκολ οφσάιντ και ανακάλυψαν νέο χαλίφη στο ποδόσφαιρο. Μα αν υπήρχε νέος χαλίφης στο ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή θα είχε κατακτήσει το Πρωτάθλημα. Ετσι δεν είναι; Σε όλους αυτούς λοιπόν έχω να ζητήσω κάτι. Εσείς μιλάτε για κάλπικο Κύπελλο. Συμφωνείτε να επαναληφθεί ο τελικός στο ΟΑΚΑ ή και στην Λεωφόρο (άλλωστε αδελφικά σωματεία είστε πλέον) αλλά με την προϋπόθεση να μην επικυρωθεί σήμερα η βαθμολογία; (το άρθρο γράφτηκε πριν την επικύρωση της βαθμολογίας)

Με την προϋπόθεση να εμφανιστεί το υλικό από τις κάμερες που κατέγραψε το ξύλο που έφαγε ο Λασκαράκης στο ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και όλως τυχαίως ακόμη το ψάχνετε και το αναζητεί ο Εισαγγελέας; Συμφωνείτε να περιμένουμε τη δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα για το Ολυμπιακός-Πλατανιάς όπου ξυλοφορτώθηκαν από τραμπούκους τα μέλη της αποστολής του Πλατανιά; Συμφωνείτε να περιμένουμε την εκδίκαση της υπόθεσης αυτής που όπου ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών;

Βαθιά ακούγεστε όλοι εσείς οι υπερασπιστές του δίκιου. Και μην μιλάτε για χαλίφηδες. Αλλά να μιλάτε για τζάμπα μάγκες. Άλλος έριξε την ομάδα του στην Γ’ Εθνική για να μην πληρώσει τα χρέη. Όχι ο Σαββίδης. Όχι ο ΠΑΟΚ. Μην μπερδεύεστε!

Γιώργος Ζαϊρης

Διαβάστε ακόμη...