Μιλόγεβιτς για Ιβιτς

Απο metrosport.gr : Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον τελικό ο Βλάνταν Ιβιτς αποκάλυψε ότι ο προπονητής του Πανιωνίου, Βλάνταν Μιλόγεβιτς ήταν αυτός που τον βοήθησε στα πρώτα του βήματα ως τεχνικός (στην Κ20 του ΠΑΟΚ).
Πηγή: metrosport.gr
Μιλόγεβιτς για Ιβιτς

Το Metrosport.gr επικοινώνησε με τον συνονόματο και συμπατριώτη τεχνικό και σχολίασε αυτή τη δήλωση του Ιβιτς:

«Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι Ιβιτς φίλε μου, σε ευχαριστώ»» για να συνεχίσει: «Συζητούσαμε για ποδόσφαιρο και ανταλλάσσαμε απόψεις τότε που άρχισε την προπονητική του καριέρα. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και είναι ένας καλός μου φίλος. Ξέρω για το λόγο που με ευχαρίστησε, δεν χρειάζεται να τον πω σε εσάς, αλλά πραγματικά τον ευχαριστώ».

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ρωτήθηκε για το αν περίμενε ο Ιβιτς την πρώτη του χρονιά ως προπονητής του ΠΑΟΚ να πάρει και τρόπαιο: «Είναι δύσκολα στην πρώτη σου χρονιά και με μια ομάδα με νέους παίκτες να πετύχεις κάτι τέτοιο. Αυτό όμως που μπορώ να τονίσω με απόλυτη βεβαιότητα είναι ότι τεράστιο ρόλο έπαιξε η στήριξη του Σαββίδη. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ τον στήριξε, έστειλε το μήνυμα ότι αυτός είναι ο προπονητής της ομάδας και είναι τεράστια υπόθεση για κάθε τεχνικό να ξέρει ότι ο πρόεδρος της ομάδας είναι δίπλα του. Αυτό σε συνδυασμό με τη δουλειά του Ιβιτς, έφερε αυτή τη διάκριση».

Φρόντισε όμως να επισημάνει ότι στους δυο αγώνες που έχουν να δώσουν οι ομάδες στα πλέι οφ -εφόσον αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ- θα τον στεναχωρήσει: «Η φιλία μας σταματά στις γραμμές του αγωνιστικού χώρου. Μέσα σε αυτόν θα είμαστε αντίπαλοι. Αυτό ισχύει για όλους τους προπονητές με τους οποίους είμαι αντίπαλος ανεξάρτητα αν μας δένει μια στενή φιλία και τρέφουμε ο ένας για τον άλλο σεβασμό».

Διαβάστε ακόμη...