«ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός είναι οι πιο υγιείς ομάδες»

Απο metrosport.gr : Ο Γιάννης Γκιτσιούδης μίλησε για την επιτυχία του ΠΑΟΚ, την επόμενη ημέρα αλλά και το τι πρέπει να γίνει στη συνέχεια για να υπάρξει ανάλογη συνέχεια.
Πηγή: metrosport.gr
«ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός είναι οι πιο υγιείς ομάδες»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την επιτυχία του ΠΑΟΚ κι αν αυτή ήταν μόνο η αρχή : «Ήτανε μεγάλη υπόθεση που κατακτήσαμε το Κύπελλο. Μας δίνει ψυχολογία και μας αναγκάζει να έχουμε παραπάνω υποχρεώσεις. Πρέπει να μείνουμε εκεί που φτάσαμε κι αν μπορούμε και παραπάνω. Από εδώ και πέρα ο κόσμος , η διοίκηση και οι παίκτες θα ζητάνε το κάτι παραπάνω. Αυτό που έγινε ήταν πάρα πολύ καλό και χρειαζότανε για να πάρει ηθικό η ομάδα, αλλά και να αρχίζουν να μας υπολογίζουν και στην Αθήνα».

Για το αν η επιτυχία του ΠΑΟΚ ωθεί τους αντιπάλους του να συνασπίζονται εναντίον του: «Αυτό ήθελα να πω και εγώ. Είναι το χειρότερο. Μην μας βάλουνε στο μάτι και οργανωθούν όλοι μαζί και μας βάλουν στο στόχο. Είναι φανερό ότι τους έχουμε μπει στο μάτι. Βλέπουν ότι εμείς και ο Ολυμπιακός και μερικές επαρχιακές ομάδες, μία ή δύο, είναι οι μοναδικές υγιείς ομάδες στο πρωτάθλημα. Χωρίς να χρωστάνε, με πληρωμές , με καλή οργάνωση και λειτουργούνε πάρα πολύ καλά. Πιστεύω ότι δίκαια φτάσαμε εδώ που φτάσαμε και στο φινάλε το αξίζαμε. Τόσα χρόνια αυτοί πως έπαιρναν τα πρωταθλήματα και τα Κύπελλα; Πάντα υπήρχε βοήθεια, έστω και λίγο , έστω και άθελα, από διαιτητές , από συνεδριάσεις και από ΕΠΟ. Εντάξει τώρα το πήραμε εμείς».

Για το αν ο επόμενος στόχος του Δικεφάλου τη νέα σεζόν θα είναι το πρωτάθλημα: «Εγώ πιστεύω ότι είναι λίγο νωρίς να μιλάμε για το πρωτάθλημα. Πρέπει να περάσουν ένα-δύο χρόνια ακόμα για να μπορέσουμε να έχουμε μία σταθερότητα. Να είμαστε πάντοτε δεύτεροι και να κυνηγάμε το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι σιγά σιγά θα τα καταφέρουμε. Μακάρι να τα καταφέρουμε όμως. Ποιος δε θέλει να το πάρουμε»;

Για το αν πιστεύει ότι θα ανοίξει η όρεξη του Ιβάν Σαββίδη και θα ξοδέψει περισσότερα χρήματα: «Θα ανοίξει φυσικά. Αλλά τα λεφτά παιδιά πολλές φορές είναι πολλά. Ο Μαρινάκης δε θα αφήσει να χαθεί το 45ο πρωτάθλημα ή τα χρήματα που θα κερδίσει από τις επιδοτήσεις ή την Ευρώπη. Είναι πολλά πιστεύω. Ας μην ξεσηκωνόμαστε και μετά έρχεται απότομα η απογοήτευση. Σιγά σιγά όμως φτάσαμε ως εδώ με τον κ. Σαββίδη. Μας υπολογίζουν. Η ομάδα άρχισε να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Τα πράγματα πάνε πάρα πολύ καλά σε οργανωτικό επίπεδο. Λίγο υπομονή να κάνουμε και να μην είμαστε άπληστοι , χωρίς να λέμε μεγάλα λόγια. Πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα.»

Διαβάστε ακόμη...