«Κάθε χρόνο και έναν τίτλο»!

Από arenafm.gr : Ο αντιπρόεδρος του Α.Σ. και μέλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος μίλησε για τους τρεις τίτλους που έφερε η ομάδα του «δικεφάλου» στην Θεσσαλονίκη αυτό το Σαββατοκύριακο. Αναφέρθηκε στον Ιβάν Σαββίδη στην ομάδα βόλεϊ και έδωσε την υπόσχεση ότι ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο θα παίρνει τίτλο, ενώ σημείωσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να ζητήσει συγνώμη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ.
Πηγή: arenafm.gr
«Κάθε χρόνο και έναν τίτλο»!

Όσα είπε ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος στον ArenaFM 89.4:

«Τρεις κούπες σηκώσαμε σε δυο μέρες. Δεν φτάνουν και τα χέρια...

Ήταν ένα πολύ δυνατό διήμερο για τον ΠΑΟΚ, αρχίσαμε με το κύπελλο στο ποδόσφαιρο. Ήταν ένας τίτλος που δικαιούμασταν, το θέλαμε πολλά χρόνια. Όπως είπε και ο πρόεδρος μας, μέχρι να γιορτάσουμε τα 100 χρόνια, κάθε χρόνο πρέπει να παίρνουμε και έναν τίτλο

Ο ΠΑΟΚ είχε τέσσερις ξένους και έδωσε τον πέμπτο τελικό μόνο με δυο. Το πιο σημαντικό παιχνίδι χωρίς πασαδόρο και διαγώνιο. Τερζής και Σακόγλου έδωσαν ότι είχαν και διασύραμε τον Ολυμπιακό. Μάλιστα στο τελευταίο σετ κάναμε και φερ πλέι , θα μπορούσε να τελειώσει 25-8».

Για τα όσα έγιναν στο Ρέντη: «Είναι κρίμα. Εδώ στον τέταρτο τελικό ο ΠΑΟΚ έχασε 3-0, με 7000 κόσμο και δεν έγινε το παραμικρό, δεν πετάχτηκε τίποτα. Δυο μέτρα και δυο σταθμά. Η αστυνομία εδώ με το παραμικρό συλλαμβάνει άτομα και κάνει προσαγωγές ,ενώ στο Ρέντη η αστυνομία δεν έκανε τίποτα».

Για τον Ιβάν Σαββίδης και την ομάδα βόλευ: «Ένας άνθρωπος και μια οικογένεια που αγαπάνε πολύ τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα βρήκε τον κατάλληλο ηγέτη για πάρα πολλά χρόνια και δεν υπάρχει περίπτωση κανένα τμήμα του ΠΑΟΚ , να μην πρωταγωνιστεί από εδώ και πέρα. Είναι δέσμευση αυτό. Και φάνηκε και φέτος με τον Ολυμπιακό να κάνει υπέρβαση, με ένα τεράστιο ποσό, αλλά ο ΠΑΟΚ απέδειξε ότι αυτή η ομάδα είναι πραγματικά σιδερένια.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ πήρε την σωστή απόφαση και άλλαξε τον προπονητή. Η ομάδα δεν τραβούσε, είχε χάσει τέσσερις φορές με κατεβασμένα τα χέρια από τον Ολυμπιακό και δυο από τον Παναθηναϊκό. Έφερε τον Ελγκέτα που είναι γεννημένος νικητής και άλλαξε όλη την νοοτροπία της ομάδας».

Αναφορικά με τον Θανάση Κατσαρή: «Ο κ. Κατσαρής έχει «ματώσει» από τότε που ήρθε στην διοίκηση του Α.Σ. ΠΑΟΚ και αυτό γιατί τα τμήματα που παρέλαβε ήταν πέντε και σήμερα είναι 21. Αυτά τα τμήματα δεν γίνονται με το στόμα, γίνονται με λεφτά. Είναι μεγάλη κουβέντα και κάποια στιγμή πρέπει να γίνει και να μάθει ο κόσμος ποιος είναι ο Θανάσης ο κατσαρής. Ο ίδιος δεν θέλει αλλά δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα χρήματα έχει βάλει. Είναι ένας από τους ικανότερος προέδρους που έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ σε όλα τα τμήματα».

Για την δήλωση του Μητσοτάκη ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε με πέτσινο πέναλτι: «Πρέπει να ζητήσει συγνώμη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ας έλεγε οτιδήποτε άλλο η αλλιώς να μην ασχοληθεί καθόλου. Ο ΠΑΟΚ πήρε ένα πεντακάθαρο κύπελλο και αν το γκολ ήταν οφσάιντ, από τα 30 που μας χρωστάνε τα τελευταία 45 χρόνια , ας γίνουν 29...»

Διαβάστε ακόμη...