Το… φαινόμενο ΠΑΟΚ!

Από inpaok.com: Σε συνήθεια εξελίσσεται για την οικογένεια του ΠΑΟΚ η κατάκτηση τίτλων πλέον, καθώς την φετινή σεζόν ο Δικέφαλος έχει φέρει τέσσερις κούπες στη Θεσσαλονίκη.
Πηγή: inpaok.com
Το… φαινόμενο ΠΑΟΚ!

Όπως είναι γνωστό οι «ασπρόμαυροι», είναι ο μοναδικός σύλλογος στην Ελλάδα και από τους λίγους Παγκοσμίως, που διαθέτει τμήματα σε όλα τα ομαδικά αθλήματα. Το αξιοσημείωτο πως σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και χάντμπολ, διαθέτει ομάδες ανδρών και γυναικών, που αγωνίζονται στην πρώτη κατηγορία των αντίστοιχων πρωταθλημάτων.

Στην πρώτη κατηγορία αγωνίζονται και το ανδρικό βόλεϊ και πόλο του ΠΑΟΚ, τουτέστιν ότι 8 τμήματα του Διεφάλου, αγωνίζονται στο κορυφαίο επίπεδο των ομαδικών αθλημάτων, ενώ με... φόρα έρχεται και το γυναικείο βόλεϊ των «ασπρόμαυρων».

Κύπελλο, πρωτάθλημα

Ο ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν όμως κατάφερε και κάτι μοναδικό, καθώς στην Θεσσαλονίκη έχει φέρει ήδη τέσσερις κούπες, με το ανδρικό τμήμα χάντμπολ του Δικεφάλου, να κάνει την αρχή με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ακολούθησε η... ναυαρχίδα του συλλόγου, το ανδρικό τμήμα ποδοσφαίρου, που επέστρεψε με την κούπα από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, που διεξήχθη στον Βόλο, ενώ το γυναικείο ποδόσφαιρο και το ανδρικό βόλεϊ κατέκτησαν το 12ο και 3ο συνεχόμενο πρωτάθλημα αντίστοιχα.

Τρεις κούπες σε ένα Σαββατοκύριακο

Ακόμα πιο εντυπωσιακό το ότι το Σαββατοκύριακο (6-7 Απριλίου), ντύθηκε ολοκληρωτικά «ασπρόμαυρο», με τρεις κατακτήσεις τίτλων, σε ένα διήμερο μοναδικό για τον σύλλογο και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, που έστησαν το δικό τους πάρτι σε Λευκό Πύργο και αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Αυτό το... σερί κατακτήσεως τίτλων, αποτελεί εξίσου μοναδικό φαινόμενο στον ελληνικό αθλητισμό, με τους αθλητές των «ασπρόμαυρων», να γράφουν με χρυσά γράμματα τα ονόματα τους στην πλούσια ιστορία του συλλόγου.

Επιτυχίες παντού

Σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να σημειώσουμε και τις επιτυχίες που καταγράφηκαν μέσα στη σεζόν, όπως το ότι η ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ έφτασε μέχρι τους «16», του Basketball Champions League, ή η πορεία της ομάδας πόλο του Δικεφάλου, που μπήκε στην τετράδα του πρωταθλήματος, αλλά και στο Final Four του Κυπέλλου.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε το ανεπανάληπτο... τρεμπλ στο τμήμα πάλης των «ασπρόμαυρων», που κέρδισε τον τίτλο του πρωταθλητή σε άνδρες έφηβους και παίδες! Την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΚΑΣΘ, από τους έφηβους του τμήματος μπάσκετ του ΠΑΟΚ, το πρωτάθλημα της Κ15 στο ποδόσφαιρο, αλλά και το νταμπλ των κοριτσιών του Δικεφάλου στο γυναικείο βόλεϊ.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...