Το γλέντι του ΠΑΟΚ με την κούπα στην πίστα! (pics, vids)

Από sdna.gr: Όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ γιορτάζει σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης την κατάκτηση του Κυπέλλου και το γλέντι να έχει ανάψει για τα καλά!
Πηγή: sdna.gr
Το γλέντι του ΠΑΟΚ με την κούπα στην πίστα! (pics, vids)

Χθες κάηκε η Θεσσαλονίκη από τους χιλιάδες οπαδούς του ΠΑΟΚ στον Λευκό Πύργο που περίμεναν μέχρι τις 04:30 το πρωί την αποστολή της ομάδας από τον Βόλο και απόψε η συνέχεια θα δοθεί σε γνωστό κέντρο διασκέδασης.

Όλο το τιμ του ΠΑΟΚ μαζί με τη διοίκηση θα διασκεδάσουν στο νυχτερινό κέντρο, στο οποίο τραγουδάει ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τον Ιβάν Σαββίδη λίγο μετά τις 23:00 να κάνει πρώτος την εμφάνισή του χαμογελαστός, ενώ το «παρών» έχει δώσει ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρης και ο αντιπρόεδρος Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

Αφού ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να υποδεχθεί την πρωταθλήτρια ομάδα του βόλεϊ, το μεγάλο γλέντι συνεχίστηκε στα μπουζούκια, με όλο το κέντρο να τραγουδάει τον ύμνο του ΠΑΟΚ και να φωνάζει το γνωστό σύνθημα: «ΠΑΟΚάρα έχω τρέλα μεσ΄ στο μυαλό...». Φυσικά η κούπα πήρε θέση πάνω στην πίστα!

O Iβάν Σαββίδης είχε και πάλι την τιμητική του και από την πίστα δόθηκε το σύνθημα για να φωνάξουν ρυθμικά το όνομα του μεγαλομετόχου.

Το κείμενο θα ενημερώνεται συνεχώς, μείνετε συντονισμένοι...

Σαββίδης

Κρέσπο

Κίτσιου και Κουλούρης

Λέοβατς

Μπίσεσβαρ και η γυναίκα του

Ίβιτς με την γυναίκα του

Διαβάστε ακόμη...