«Σήμερα στον Ολυμπιακό θρηνούν»

Aπο inpaok.com : Τρομερές ατάκες από τον Ιβάν Σαββίδη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», που περιμένει να υποδεχθεί την πρωταθλήτρια ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
«Σήμερα στον Ολυμπιακό θρηνούν»

Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου, ανέφερε πως θα στηρίξει το τμήμα βόλεϊ των «ασπρόμαυρων», ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει τα βέλη προς Πειραιά μεριά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Όταν βλέπω ότι οι ενέργειες μας φέρνουν χαρά στον κόσμο, καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Όλα τα αθλήματα του ΠΑΟΚ πρέπει να φέρουν χαρά το ένας στο άλλο. Για μας πάντα είναι βάση το προσφορά και χθες δώσαμε μια καλή εκκίνηση. Σήμερα μου λέμε οι φίλαθλοι ότι πήγαμε για κύπελλο και ξυπνήσαμε πρωταθλητές.

Στο Παλατάκι είχα στεναχωρεθεί όταν χάσαμε στον τελικό, αλλά εσωτερικά το αισθανόμουν ότι θα τα καταφέρουμε. Συγχαρητήρια σε όλους. Περίμεναν να γιορτάσουν την συνολική νίκη του Ολυμπιακού στη φιέστα, αλλά αυτοί δεν θα κοιμηθούνε απόψε γιατί έχουν θρήνο!

Δεν φαίνεται πως νιώθω; δεν μπορούμε να ξεχωρίζουμε τις χαρές, μόνο να τις πολλαπλασιάζουμε! Είμαι χαρούμενος που έχουμε συμβάλλει σε αυτό. Είμαι ευτυχισμένος που ο γιος μου ασχολείται τόσο με τον ΠΑΟΚ, σήμερα μου έστειλε μήνυμα: «πατέρα πρέπει να στηρίξουμε το βόλεϊ». Μόλις κερδίσαμε ήρθε και μου είπε» πρέπει να στηρίξουμε το βόλεϊ» και λέω δημόσια λοιπόν: θα κάνω πράξη τη θέληση του γιου μου, εμείς θα στηρίξουμε το βόλεϊ!

Ο γιος μου έστειλε φωτογραφίες από τους τελικούς σε Παλατάκι κι από Ρέντη. Από τη μια υπάρχει μια μεγάλη οικογένεια που ξέρει και να χάνει. Σήμερα μόνο καρέκλες πετούσαν. Ντρέπομαι γι αυτό τον αθλητισμό, η αίσθηση είναι ότι εκτός από αυτούς κάνεις άλλος δεν μπορεί να κερδίζει το πρωτάθλημα. Είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι αυτή η εποχή θα έρθει. Ήταν ντροπή αυτό που έγινε στο Ρέντη!»

Διαβάστε ακόμη...