"Πιο δυνατοί του χρόνου, με στόχο και το πρωτάθλημα"

Απο sport24.gr : Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, μίλησε στον Sport24Radio 103,3 και στον Βασίλη Τεμπέλη, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Δικέφαλο του Βορρά.
Πηγή: sport24.gr
"Πιο δυνατοί του χρόνου, με στόχο και το πρωτάθλημα"

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο βοήθησε τα μέγιστα τον ΠΑΟΚ να φτάσει στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος και λίγα λεπτά αργότερα μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Βασίλη Τεμπέλη εκφράζοντας την ικανοποίηση του που ο ΠΑΟΚ πήρε το τρόπαιο ενώ μίλησε και για τις φωνές της ΑΕΚ για την διαιτησία.

Χαρακτηριστικά είπε:

Για τα συναισθήματά του μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου:

“Είμαι πολύ χαρούμενος. Η ομάδα δούλεψε όλο το χρόνο και αναμετρήθηκε με μια εξίσου δυνατή ομάδα, όπως η ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου. Ευτυχώς κατακτήσαμε το τρόπαιο. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος επειδή ικανοποιήσαμε τους φιλάθλους μας που το ήθελαν πολύ”.

Για τα παράπονα της ΑΕΚ αναφορικά με τη διαιτησία:

“Κυριαρχήσαμε σε όλο το ματς. Δεν θυμάμαι να είχε η ΑΕΚ κάποια φάση στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν έχω δει τη φάση του γκολ. Αλλά βάσει της εικόνας του παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο, πιστεύω ότι δίκαια κατακτήσαμε το Κύπελλο”.

Για το αν επόμενος στόχος είναι η κατάκτηση ενός πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ:

“Δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος της σεζόν, αλλά σίγουρα του χρόνου θα είμαστε πιο δυνατοί για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα που είναι και ο μεγάλος μας στόχος”.

Για το αν ο ΠΑΟΚ απέδειξε ότι στο δεύτερο μισό της σεζόν ήταν η καλύτερη ελληνική ομάδα:

“Νικήσαμε τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ειδικά στην Τούμπα έχουμε δείξει ότι μπορούμε να πάρουμε όλα τα ντέρμπι. Πρέπει βέβαια να βελτιωθούμε και εκτός έδρας, αλλά πιστεύω ότι η ομάδα μεγαλώνει συνέχεια και θα είναι σε θέση την επόμενη σεζόν να πάρει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.”

Για το ματς- κλειδί της πορείας προς τον τελικό του Κυπέλλου:

“Το ματς της Τούμπας κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπου νικήσαμε 4-0 ήταν πιο κομβικό. Δείξαμε ότι μπορούσαμε να ανατρέψουμε ένα σε βάρος μας αποτέλεσμα και μάλιστα με τον πιο εμφατικό τρόπο. Αυτό το ματς έδειξε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε.”

Για το πως ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε την αγωνιστική κρίση στο τέλος του πρώτου γύρου:

“Είναι γεγονός ότι περίπου στη μέση της σεζόν είχαμε προβλήματα. Συζητήσαμε, είδαμε ότι είμαστε μια οικογένεια, δουλέψαμε και με τα καλά αποτελέσματα καταφέραμε και αντιστρέψαμε το κακό κλίμα. Και το οικογενειακό κλίμα και τα καλά αποτελέσματα έπαιξαν ρόλο στο να λύσουμε τα προβλήματα και να δείξουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας.”

Για τα πλέι οφ:

“Τα πλέι οφ είναι δύσκολα ματς, ειδικής σημασίας και ιδιαιτερότητας. Πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε με την δέουσα σοβαρότητα και διαφορετικά απ΄ότι τον θεσμό του Κυπέλλου. Πρόκειται για μια διαφορετική διοργάνωση.”

Διαβάστε ακόμη...