"Ο τελικός να αποτελέσει αφετηρία για την αναβάθμιση του θεσμού"

Από paok24: Με μήνυμα του ο Προέδρος ΠΔΕ/ΕΠΟ Ι. Δρόσος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Πηγή: paok24.com
"Ο τελικός να αποτελέσει αφετηρία για την αναβάθμιση του θεσμού"

 Aναλυτικά:

"Φίλοι του ποδοσφαίρου,

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος Επαγγελματικών Ομάδων ξαναφέρνει στο γήπεδο όχι μόνον τους οπαδούς των δύο φιναλίστ, αλλά και τους φίλους του ποδοσφαίρου και τους Έλληνες φιλάθλους συνολικά, και στοχεύει να συνεισφέρει στην ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου με τρόπο εορταστικό και σε κλίμα fair play, σεβασμού και αποδοχής.

Η επιλογή της πόλης του Βόλου, με την μεγάλη ποδοσφαιρική παράδοση, και του Πανθεσσαλικού Σταδίου, που μέσω της διεξαγωγής του τελικού επιστρέφει στον «χάρτη» των υψηλού επιπέδου αθλητικών εγκαταστάσεων της χώρας μας, στοχεύει αφενός να δώσει τη δυνατότητα σε φιλάθλους από όλη την Ελλάδα να παρακολουθήσουν τον τελικό και αφετέρου να καταστήσει την διοργάνωση εφαλτήριο προβολής του ποδοσφαίρου σε όλη την επικράτεια.

Ευχαριστούμε τους πολίτες του Βόλου για την φιλοξενία και την επαγγελματική κοινότητα της πόλης για τη μοναδική συνεισφορά στην οργανωτική πληρότητα του τελικού, παρά τις αντίξοες -αρχικά- συνθήκες.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο διανύει περίοδο εκσυγχρονισμού της θεσμικής του λειτουργίας. Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ε.Π.Ο., πέραν της «αποστολής» που της ανέθεσαν η FIFA και η UEFA, στοχεύει κατά προτεραιότητα στην βελτίωση των συνθηκών διεξαγωγής του παιχνιδιού, προκειμένου όλοι οι εμπλεκόμενοι, αλλά κυρίως οι φίλαθλοι να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους άθλημα.

Καλώντας τους δύο φιναλίστ να ξεδιπλώσουν μέσα στο γήπεδο όλο το ταλέντο και τις αγωνιστικές δυνατότητές τους και τους οπαδούς τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών σε κλίμα ευπρέπειας και σεβασμού του αθλητικού πνεύματος, εύχομαι στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ καλή επιτυχία και ελπίζω ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος του 2017 να αποτελέσει την αφετηρία για την αναβάθμιση του θεσμού".

Διαβάστε ακόμη...