«ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν παίκτες – κλειδιά που μπορούν να κρίνουν έναν τελικό»

Από novasports.gr:Ο Σάκης Τσιώλης, μιλώντας αποκλειστικά στο Novasports.gr, τόνισε πως ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι δύο ομάδες ιδιαίτερα επιθετικές και διαθέτουν παίκτες – κλειδιά, οι οποίοι μπορούν να καθορίσουν την εξέλιξη της αναμέτρησης και να γείρουν την πλάστιγγα υπέρ του ενός ή του άλλου.
Πηγή: novasports.gr
«ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν παίκτες – κλειδιά που μπορούν να κρίνουν έναν τελικό»

Ο Σάκης Τσιώλης, μιλώντας αποκλειστικά στο Novasports.gr, τόνισε πως ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι δύο ομάδες ιδιαίτερα επιθετικές και διαθέτουν παίκτες – κλειδιά, οι οποίοι μπορούν να καθορίσουν την εξέλιξη της αναμέτρησης και να γείρουν την πλάστιγγα υπέρ του ενός ή του άλλου.

Αναλυτικά:

-Πιστεύετε ότι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αξίζουν να βρίσκονται στον τελικό φέτος;

«Νομίζω είναι μία ιδιαίτερη συγκυρία η φετινή για τις δύο ομάδες. Και οι δύο βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και πιστεύω ότι θα δούμε μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση κόντρα σε δύο συλλόγους που έχουν εξαιρετικό ρυθμό στο παιχνίδι τους και ποιοτικούς παίκτες».

-Ποια ομάδα πιστεύετε ότι είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου;

«Το παιχνίδι, όπως έχουμε δει τις δύο ομάδες μέχρι τώρα τουλάχιστον, φαντάζει ιδιαίτερα αμφίρροπο. Ωστόσο και οι δύο έχουν παίκτες – κλειδιά. Συγκεκριμένα, από την πλευρά της ΑΕΚ παίκτης – βαρόμετρο θα είναι ο Αραούχο που μπορεί να παίξει τόσο σε κλειστές άμυνες όσο και στην κόντρα πολύ καλά. Από την πλευρά του ΠΑΟΚ παίκτης – κλειδί πιστεύω θα είναι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ποιοτικός και αν είναι σε καλή μέρα θα κάνει τη διαφορά για την ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς».

-Που θεωρείτε ότι θα κριθεί ο τίτλος;

«Εδώ και αρκετές μέρες γνωρίζουμε το πώς θα παίξει και η μία και η άλλη ομάδα σε γενικές γραμμές. Οι δύο προπονητές έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους και κατά ένα μεγάλο ποσοστό γνωρίζουμε πως θα αγωνιστεί και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι» θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις επιθετικές τάσεις που έχουν τα μπακ του ΠΑΟΚ και θα πρέπει να κλείσουν αρκετά καλά τον Λέο Μάτος που είναι ιδιαίτερα ποιοτικός παίκτης τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά».

-Νομίζετε ότι είναι ενδεδειγμένη η επιλογή του Πανθεσσαλικού γηπέδου για τη διεξαγωγή του τελικού;

«Προσωπικά μου αρέσει πολύ τέτοιοι αγώνες να βγαίνουν στην επαρχία και ειδικά σε πόλεις όπως ο Βόλος που ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο. Ωστόσο, προσωπικά θεωρώ πως είναι σωστό να είναι γνωστό από την αρχή της σεζόν το γήπεδο διεξαγωγής του τελικού για να υπάρχει και χρόνος επιδιόρθωσης ορισμένων μικροπροβλημάτων, όπως έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες αλλά θεωρώ πως είναι σωστή επιλογή γιατί ένας από τους λόγους που δημιουργήθηκαν τέτοια γήπεδα όπως το Πανθεσσαλικό ή το Πανπελοποννησιακό είναι για να φιλοξενούν τέτοιες αναμετρήσεις».

Διαβάστε ακόμη...