Ο λαός ξεκίνησε για Βόλο!

Από inpaok.com:Παροξυσμός επικρατεί στις τάξεις των φίλων του ΠΑΟΚ, για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα ξεκινήσει στις 20:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Πηγή: inpaok.com
Ο λαός ξεκίνησε για Βόλο!

Ο λαός του Δικεφάλου έχει εξαντλήσει τα «μαγικά» χαρτάκια που κυκλοφόρησαν (8.338) κι ήδη έχει ξεκινήσει η «ασπρόμαυρη» απόβαση με προορισμό την πόλη του Βόλου.

Από τα ξημερώματα του Σαββάτου (6/5), το «ασπρόμαυρο» κοινό κατευθύνεται με κάθε τρόπο προς την πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Είτε με πούλμαν είτε με τα προσωπικά τους αυτοκίνητα, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν ξεκινήσει την διαδρομή τους, ενώ η μετακίνηση αυτή θα κορυφωθεί σε λίγες ώρες, με την μεγάλη μετακίνηση των οργανωμένων.

Το «ασπρόμαυρο» κοινό συγκεντρώνεται απο κάθε σημείο της Ελλάδας αλλά και από πολλές χώρες του εξωτερικού, ... ζει και αναπνέει για τον μεγάλο τελικό με αντίπαλο την ΑΕΚ και για να δει από κοντά την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Βλάνταν Ίβιτς να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Ο ενθουσιασμός και η ... τρέλα που επικρατούν για το πέμπτο Κύπελλο στην ιστορία της ομάδας και πρώτο μετά το 2003 δεν περιγράφονται κι άπαντες, παίκτες και κόσμος είναι αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα, ώστε να φέρουν την κούπα το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμη...