Αποφασισμένος για το πέμπτο του Κύπελλο ο ΠΑΟΚ

Από metrosport.gr:Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο φιλοδοξώντας να κατακτήσει το πέμπτο του τρόπαιο.
Πηγή: metrosport.gr
Αποφασισμένος για το πέμπτο του Κύπελλο ο ΠΑΟΚ

Η μεγάλη ώρα έφθασε. Ο ΠΑΟΚ διεκδικεί με αξιώσεις το πέμπτο Κύπελλο της ιστορίας του στον 18ο τελικό που θα δώσει απόψε το βράδυ (6/5, 20:30, Metropolis 95.5) με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Πεπεισμένοι πως θα φέρουν το βαρύτιμο έπαθλο στην Θεσσαλονίκη, στην Τούμπα, στον Λευκό Πύργο είναι οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου και ο Βλάνταν Ιβιτς. Το δήλωσαν όσο πιο ξεκάθαρα μπορούσαν στην συνέντευξη τύπου οι Ιβιτς και Μαλεζάς, το πιστεύουν όλοι μέσα στην ομάδα, το θέλουν πολύ εκατοντάδες χιλιάδες φίλαθλοι του μεγάλου ΠΑΟΚ. Με την παθιασμένη συμπαράσταση 8.000 και πλέον φιλάθλων του, ο Δικέφαλος και θέλει και μπορεί να τα καταφέρει.

Σε αυτό τον τελικό, σε αυτή την μάχη, άπαντες θέλουν να πετύχουν στον ρόλο που τους αναλογεί. Οι παίκτες μέσα στο γήπεδο, ο προπονητής με την επιλογή της ενδεκάδας και την τακτική που θα ακολουθήσει, οι φίλαθλοι με την αμέριστη συμπαράσταση που θα δώσουν στην ομάδα από πολύ νωρίς, όταν εισέλθουν στο Πανθεσσαλικό στάδιο και δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την μεγάλη νίκη. Θα χρειαστεί υπομονή και επιμονή από όλους. Είναι ένας τελικός, το παιχνίδι θα αρχίσει και θα ολοκληρωθεί με το σφύριγμα του διαιτητή και στο φινάλε, όλοι μέσα από την ασπρόμαυρη οικογένεια εύχονται να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ το τρόπαιο.

Παρά το γεγονός πως υπάρχει δικαιολογημένη δυσπιστία για τον διαιτητή της αναμέτρησης, τον Κομίνη από τον σύνδεσμο Θεσπρωτίας, εξαιτίας παλαιότερων κακών αποφάσεών του σε αγώνες του ΠΑΟΚ, εντούτοις οι παίκτες και ο προπονητής δηλώνουν έτοιμοι να ξεπεράσουν και αυτό το εμπόδιο, εφόσον διαπιστωθεί και στον αποψινό τελικό πως ο Κομίνης δεν θα σφυρίξει με ισονομία. Ο ΠΑΟΚ μπορεί, το δικαιούται ξεκάθαρα, όμως όλα θα κριθούν μέσα στο γήπεδο. Εκεί θα πρέπει να «μιλήσουν» η καρδιά, η ψυχή, το πάθος των πρωταγωνιστών. Εμπρός Αϊτέ, Δικέφαλε, φέρε το Κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό.

Διαβάστε ακόμη...