Συγκλονιστικό μήνυμα από τον καθηγητή του Νάσου Κωνσταντίνου

Από metrosport.gr : Ο καθηγητής του αδικοχαμένου Νάσου από την Κύπρου έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα.
Πηγή: metrosport.gr
Συγκλονιστικό μήνυμα από τον καθηγητή του Νάσου Κωνσταντίνου

Τελειωμό δεν έχουν οι εκδηλώσεις αγάπης για τον αδικοχαμένο Νάσο Κωνσταντίνου. Ο καθηγητής του στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις της Πάφου, Αντρέας Μασούρας, δεν θα μπορούσε να μην συγκλονιστεί, όπως και ολόκληρος ο ελληνισμός, από την απώλεια του 24χρονου Νάσου.

Η ανάρτησή του στο facebook κυριολεκτικά ραγίζει καρδιές: «Θέλω και έχω την ανάγκη να πω απλά δυο λόγια για τον φοιτητή μου που άφησε άδεια τη θέση του στη τάξη. Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια. Ειδικά γι' αυτούς που αξίζουν δεν κάνει να λέμε πολλά. Δεν τους αρέσει ούτε αυτούς άλλωστε. Ήταν σεμνός και πάντα με χαμόγελο. Δεν ζήτησε ποτέ βοήθεια για τα μαθήματα. Τυπικός σε όλα. Ξεχώριζε όντως. Χθες, βγαίνοντας από το γραφείο κοντοστάθηκα στα σκαλιά κοιτάζοντας στο κήπο. Περίμενα να δω τον φοιτητή μου να μου φωνάζει. Πριν λίγες μέρες μου έφτιαξε τη διάθεση. Στην αποφοίτηση πάντως θα είμαι για εσένα. Για να σου παραδώσω το πτυχίο σου με Άριστα. Σε ευχαριστώ που υπήρξες φοιτητής μου».

Ανακοίνωση εξέδωσε και το ίδιο το πανεπιστήμιο Νεάπολις της Πάφου: «Ένας νέος φοιτητής με αγνή καρδιά γεμάτος όνειρα και όρεξη για ζωή έφυγε άδικα, χτυπημένος από την βία. Ο Νάσος ήταν από τους καλύτερους φοιτητές του Πανεπιστημίου μας και σήμερα το Νεάπολις πενθεί.

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου είναι συγκλονισμένοι και συμπαραστέκονται στην οικογένεια και τους οικείους του, εκφράζοντας τα θερμά τους συλλυπητήρια. Ο Νάσος αποτελεί πλέον μόνιμο μέλος της οικογένειας του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου.

Ο Νάσος θα αποφοιτούσε σε λίγους μήνες και το Πανεπιστήμιο θα τιμήσει τη μνήμη του. Καλό ταξίδι Νάσο».

Διαβάστε ακόμη...