Φινάλε σεζόν στον ΠΑΟΚ

Από novasports.gr: Σε οικογενειακό κλίμα, όπως πορεύτηκαν σε όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν, βρέθηκαν την Παρασκευή σε εστιατόριο, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, παίκτες, τεχνικό επιτελείο και διοικούντες τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: novasports.gr
Φινάλε σεζόν στον ΠΑΟΚ

Κίνηση ενταγμένη στο πλαίσιο αποχαιρετιστήριου γεύματος που παρέθεσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην ομάδα, από τη στιγμή που ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις του τμήματος για τη χρονιά.


«Το αποχαιρετιστήριο γεύμα της ομάδας, για μία σεζόν που δεν ολοκληρώθηκε όπως θα θέλαμε. Ήταν μία σεζόν από την οποία όμως μάθαμε πολλά και ελπίζουμε ότι θα επανέλθουμε καλύτεροι και περισσότεροι δυνατοί. Όλοι ήθελαν κάτι περισσότερο, κρατούν όμως το εξαιρετικό κλίμα και την σημασία του να είσαι μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΠΑΟΚ Αυτή η μεγάλη οικογένεια έχει μπροστά της δύο τελικούς. Με αρχή τον αυριανό τελικό στο Βόλο, περιμένουμε ένα Σαββατοκύριακο χαράς και υπερηφάνειας για τον ΠΑΟΚ», αναφέρθηκε από τους «ασπρόμαυρους», μέσω σελίδα τους στο διαδίκτυο, με αφορμή το σημερινό ραντεβού, στο οποίο παρόντες ήταν άπαντες.

Αύριο ο «Δικέφαλος» θα μπει σε διαδικασία αποχαιρετισμού καλαθοσφαιριστών, καθώς τη συμπρωτεύουσα θα αφήσει ο Θαντ ΜακΦάντεν. Τη Δευτέρα (8/5) είναι προγραμματισμένο να αναχωρήσουν από την πόλη οι Κιθ Κλάντον, Άιβαν Ασκα, Νέναντ Μιλιένοβιτς, ενώ την πρόθεση να μείνουν μερικές μέρες παραπάνω σε ελληνικό έδαφος διατηρούν οι Ζάνις Πέινερς, Νέιθαν Σόμπι.

Ο Αντώνης Κόνιαρης, ακόμη, έλαβε πρόσκληση να συμμετάσχει στο ετήσιο Adidas Eurocamp, που διεξάγεται 9-11 Ιουνίου στο Τρεβίζο, στην Ιταλία. Πρόκειται για καμπ στο οποίο λαμβάνουν μέρος οι καλύτεροι, στην ηλικία τους, Ευρωπαίοι καλαθοσφαιριστές και αποτελεί σημαντική πρόκληση για τον 19χρονο πόιντ γκαρντ του ΠΑΟΚ. Ανάλογη εμπειρία από την εκδήλωση, όταν ήταν 17 ετών, είχε και ο 25χρονος πάουερ φόργουορντ του «Δικεφάλου», Λίνος Χρυσικόπουλος.

Διαβάστε ακόμη...