Το τηλεφώνημα Σαββίδη-Μελισσανίδη πριν την κοινή δήλωση

Από sdna.gr: Με κοινή δήλωσή τους οι διοικητικοί ηγέτες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ έστειλαν μήνυμα ενότητας πριν τον τελικό του Κυπέλλου, κάτι που συμφώνησαν να κάνουν σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε προηγηθεί...
Πηγή: sdna.gr
Το τηλεφώνημα Σαββίδη-Μελισσανίδη πριν την κοινή δήλωση

Ιβάν Σαββίδης και Δημήτρης Μελισσανίδης προχώρησαν σε κοινή δήλωση δύο 24ωρα πριν τον τελικό του Κυπέλλου, κάνοντας λόγο για ένα παιχνίδι γιορτή, "όπου ο καλύτερος και πιο τυχερός θα επιβραβευθεί με το Κύπελλο Ελλάδας 2017 και ο ηττημένος θα χειροκροτηθεί για την προσπάθειά του".

Πριν οι διοικητικοί ηγέτες των δύο Δικεφάλων προχωρήσουν σε αυτή την αξιέπαινη ενέργεια, είχε προηγηθεί διπλή τηλεφωνική επικοινωνία τους τις τελευταίες ημέρες.

Η πρώτη αφορούσε τη συμφωνία τους για το γήπεδο του τελικού όπου από κοινού κατέληξαν στο Πανθεσσαλικό, ενώ η δεύτερη έγινε προχθές το βράδυ, όπως αναφέρει στη στήλη του στη "Live Sport" ο Βασίλης Βέργης.

Σε αυτό το τηλεφώνημα οι δύο επιχειρηματίες συμφώνησαν ότι πρέπει να υπάρξει κοινή δήλωσή τους με την οποία θα στέλνουν μήνυμα στους οπαδούς των ομάδων τους, για να γίνει το παιχνίδι σε κλίμα γιορτής και να μη συμβεί το παραμικρό στην εξέδρα.

Την ίδια στιγμή αναμένεται Σαββίδης και Μελισσανίδης να καθίσουν μαζί στο Πανθεσσαλικό, πιθανότατα έχοντας ανάμεσά τους τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Διαβάστε ακόμη...