«Ενωμένοι και δυνατοί να φέρουμε τον τίτλο»

Απο paok24.com : Η ομάδα βολεϊ του ΠΑΟΚ βρίσκεται μπροστά σε μία τεράστια πρόκληση, θέλοντας να κατακτήσει το τρίτο διαδοχικό της πρωτάθλημα.
Πηγή: paok24.com
«Ενωμένοι και δυνατοί να φέρουμε τον τίτλο»

Ο αντιπρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Κώστας Παϊσιάδης, φιλοξενήθηκε στο ραδιοφωνικό PAOK24 στον «Libero 107,4», μιλώντας για το σπουδαίο σημερινό παιχνίδι και την αλλαγή του «Δικεφάλου» στα πλέι οφ, καταγγέλλοντας όσα συνέβησαν στο Ρέντη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν με βάση τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ κρίθηκε η απόφαση του ΤΑΑ για αλλαγή προπονητή: Εν μέρει έχει κριθεί η απόφαση μας να αλλάξουμε τον προπονητή. Μετά τη… σκούπα στον Παναθηναϊκό και το μπρέικ στον Ολυμπιακό αναγκάζοντας τον να κάνει τις πρώτες του ήττες, νομίζω πως έχουμε δικαιωθεί για την απόφαση. Σας είπα και τότε πως αυτό που συμβαίνει σήμερα δε σημαίνει πως ήταν αποτυχημένος ο Καλμαζίδης ή δεν είχε πολύ καλή πορεία στον ΠΑΟΚ, έχοντας βοηθήσει πολύ την ομάδα.

Για την κατάσταση της ομάδας πριν τον σημερινό τελικό: Έχοντας δει και τις δύο τελευταίες προπονήσεις της ομάδας, γυαλίζει το μάτι τους. Νομίζω πως έχουν την ψυχολογία να μπουν να πάρουν το πρωτάθλημα. Βλέπω αποφασισμένα πρόσωπα, ελπίζω να μας δικαιώσουν.

Για τη μεγάλη βελτίωση των Ντάντε, Σαφράνοβιτς: Είναι η οικονομία του σπορ. Οι μεγάλοι αθλητές, μου το έλεγαν κι άλλοι προπονητές, ότι οι Ντάντε και Σαφράνοβιτς θα είναι άλλοι παίκτες στα πλέι οφ. Αυτοί οι παίκτες ξέρουν να μετράνε τις δυνάμεις τους εκεί που πρέπει με τη μεγάλη εμπειρία τους, ξέρουν πώς να ξοδεύουν τις δυνάμεις τους και αυτό τους οδηγεί στις τελείως διαφορετικές εμφανίσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Για τον κόσμο που αναμένεται στον σημερινό τελικό στο «Παλατάκι»: Έχουμε 1400 διάρκειας και έχουμε ξεπεράσει τις 4000 εισιτήρια, νομίζω πως πάμε για sold out. Μου λένε ότι και εκτός Θεσσαλονίκης έχει πολύ κόσμο που θα έρθει για το παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα είναι γεμάτο το γήπεδο. Είναι σημαντικό αυτό, ήταν στόχος να γεμίσει το γήπεδο.

Για το πόσο βοηθούν τα έσοδα από το γεμάτο γήπεδο το μπάτζερ της ομάδας: Τα μέτρα στο βόλεϊ είναι πολύ χαμηλότερα, μιλώντας για το τι μπορούν να σου δώσουν τα διαρκείας ή τα γεμίσματα στην έδρα σου για την κάλυψη του μπάτζετ. Το μπάτζετ είναι στα 700-800 χιλιάρικά κι είναι σημαντικό για την ομάδα να γεμίζει το γήπεδο της, ειδικά σε μεγάλα παιχνίδια και να έχει έσοδα γιατί τη βοηθά να καλύψει το μπάτζετ της.

Για το κοινό του ΠΑΟΚ στο βόλεϊ: Έχει δημιουργήσει ο ΠΑΟΚ το κοινό του στο βόλεϊ. Το πιο σημαντικό είναι το γενικότερο ενδιαφέρον του μέσου ΠΑΟΚτσή που του δίνει ένα τμήμα τίτλο. Έχει μπει στο στόμα του ΠΑΟΚτσή το βόλεϊ. Πέρα από τον κόσμο που ασχολείται καθημερινά με την ομάδα βόλεϊ.

Για όσα συνέβησαν στο Ρέντη: Δεν υπάρχει τίποτα περασμένο και ξεχασμένο. Εμείς κινητοποιηθήκαμε από χτες με ενέργειες που θα γίνουν για αυτά που έγιναν μετά το τέλος του αγώνα στον Πειραιά. Υπήρχε κροτίδα στα αποδυτήρια στον τρίτο τελικό. Έξω από τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ υπήρχε διμοιρία που είδαν τους αθλητές γυμνούς να βγαίνουν από τα αποδυτήρια τους. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες το θέμα αυτό, σίγουρα δεν έχει περάσει έτσι. Ο Σαφράνοβιτς δεν άκουγε μετά το τέλος του ματς κι η αστυνομία έγραφε ότι δεν έπεσε κροτίδα στο γήπεδο. Στον Πειραιά κουφαίνονται εύκολα.

Για ένα μήνυμα προς τον κόσμο: Ο κόσμος πρέπει να έρθει στο γήπεδο, να τιμήσουμε το παιδί που έφυγε και να δείξουμε πως η ομάδα δυνατή κι ενωμένη με τον κόσμο της μπορεί να φέρει τίτλους στην πόλη.

Διαβάστε ακόμη...