Το δίλημμα του Ιβιτς εν όψει τελικού

Από sentragoal.gr: Ολοκληρώνεται σήμερα με μια τελευταία προπόνηση στην Τούμπα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον τελικό με την ΑΕΚ
Πηγή: sentragoal.gr
Το δίλημμα του Ιβιτς εν όψει τελικού

και το απόγευμα η ομάδα θα αναχωρήσει το απόγευμα για τον Βόλο, απ' όπου φιλοδοξεί να επιστρέψει με το τρόπαιο.

Ο Βλάνταν Ιβιτς για την ώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει απόλυτα το σχήμα με το οποίο σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα του στο Πανθεσσαλικό απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Σέρβος τεχνικός δοκίμασε δύο σχήματα με μια διαφοροποίηση στη μεσαία γραμμή, που είναι ωστόσο σημαντική γιατί σε μεγάλο βαθμό καθορίζει και τον σχηματισμό που θα επιλέξει.

Στο ένα από αυτά είχε στους βασικούς τρεις κεντρικούς χαφ, Τσίμιροτ, Σάχοφ και Κάνιας, σε σχηματισμό 4-3-3, με τον οποίον άλλωστε είχε παρατάξει την ομάδα του και στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της φετινής σεζόν με τον Αγιαξ στο Αμστερνταμ. Στο δεύτερο οι ανασταλτικοί μέσοι ήταν δύο, με τον Μπίσεσβαρ να αγωνίζεται μπροστά τους έχοντας επιτελικό ρόλο και μετατρέποντας τον σχηματισμό του Δικεφάλου σε 4-2-3-1. Η διαφορά μπορεί να είναι μερικά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο η χρησιμοποίηση ενός δημιουργικού μέσου πίσω από τον επιθετικό κορυφής, που θα είναι ο Πρίγιοβιτς, αλλάζει τη φιλοσοφία με την οποία ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον τελικό του Σαββάτου.

Η τελική δοκιμή θα γίνει σήμερα το πρωί στην προπόνηση που θα γίνει στην Τούμπα, καθώς το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου θα συγκεντρωθούν στο «Μακεδονία Παλλάς» και από εκεί θα αναχωρήσουν για τον Βόλο και το ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει η αποστολή στο Πήλιο.

Διαβάστε ακόμη...