Μάρτυρας η ΑΕΚ στην παρέμβαση ΠΑΟΚ κατά Ολυμπιακού-Μοντέστο!

Από inpaok.com: Όπως έγινε γνωστό, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε νέα πρόσθετη παρέμβαση στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ κατά του Ολυμπιακού, αυτή την φορά στην υπόθεση «Μοντέστο» που εκδικάζεται το μεσημέρι της Πέμπτης (4/5).
Πηγή: inpaok.com
Μάρτυρας η ΑΕΚ στην παρέμβαση ΠΑΟΚ κατά Ολυμπιακού-Μοντέστο!

Ο τεχνικός διευθυντής των «ερυθρολεύκων» κατηγορείται ότι έπιασε από το πρόσωπο και απείλησε τον παρατηρητή του αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ο ΠΑΟΚ θα ζητήσει εκ νέου να αφαιρεθούν βαθμοί από τους Πειραιώτες, ποινή που άλλωστε προβλέπεται –μεταξύ άλλων- από τον Πειθαρχικό Κώδικα.

Μόνο που σε ό,τι αφορά την πρόσθετη παρέμβαση των ασπρόμαυρων, η Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε αυτή την φορά και την ΠΑΕ ΑΕΚ προκειμένου να παραστεί ως μάρτυρας! Την παρουσία της Ένωσης προφανώς την ζήτησε ο ΠΑΟΚ και είναι σαφές ότι η υπόθεση αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Θυμίζουμε ότι την ίδια ώρα, εκδικάζονται και οι εφέσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, για την ποινή των 4 αγωνιστικών που έχει επιβληθεί στους «ερυθρόλευκους» για τα γεγονότα του πρώτου ημιτελικού στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι Πειραιώτες ζητούν μείωση της ποινής, ενώ ο ΠΑΟΚ επιδιώκει την αφαίρεση 6 βαθμών.

Διαβάστε ακόμη...