Το Ολυμπιακός-Πλατανιάς πρέπει να «ανοίξει» μέχρι τη Δευτέρα

Από metrosport.gr : Τι μελετούν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την υπόθεση του αγώνα στο «Καραϊσκάκης» και ποια είναι τα σημεία - «κλειδιά»
Πηγή: metrosport.gr
Το Ολυμπιακός-Πλατανιάς πρέπει να «ανοίξει» μέχρι τη Δευτέρα

Ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου θα πρέπει να ανοίξει την υπόθεση των επεισοδίων στο Ολυμπιακός-Πλατανιάς μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας, αφού, όπως όλα δείχνουν, το απόγευμα της ίδιας μέρας θα συνεδριάσει η Λίγκα για την επικύρωση της βαθμολογίας.

Εφόσον έχει «κλείσει» η υπόθεση του Ολυμπιακός-ΑΕΚ στην Εφέσεων (ο ΠΑΟΚ, επειδή δεν είναι ευθέως διάδικος, δεν έχει δικαίωμα να πάει στο διαιτητικό), αν δεν έχει ανοίξει η υπόθεση στο άλλο μέτωπο, το συμβούλιο της Λίγκας δύσκολα θα δεχθεί πιθανό αίτημα του ΠΑΟΚ για μη επικύρωση της βαθμολογίας, αφού σε μία τέτοια περίπτωση θα είναι πολλές οι ΠΑΕ που θα επικαλεστούν ότι δεν υπάρχει εκκρεμοδικία.

Οπότε μέχρι τη Δευτέρα, είτε πρέπει να υπάρξει αφαίρεση 6 βαθμών από την Εφέσεων για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ, είτε να έχει ασκηθεί δίωξη για το Ολυμπιακός-Πλατανιάς για να παραμείνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάρει τον τίτλο ο ΠΑΟΚ δικαστικά. Αν «ανοίξει» η υπόθεση, μετά την επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, τότε πιθανή τιμωρία αφαίρεση βαθμών για τους «ερυθρόλευκους» θα ισχύσει από τη νέα σεζόν.

Επίσης, ένα θέμα που μελετάται ακόμη, είναι κατά πόσο ο ΠΑΟΚ, ως τρίτος εμπλεκόμενος στην υπόθεση, έχει δικαίωμα να προσφύγει στο CAS.

Διαβάστε ακόμη...