Έρευνα της ΕΛΑΣ και για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός με εντολή Σιμιτζόγλου

Από sdna.gr : Και τέταρτη έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας μέσα σε λίγες ημέρες για τον Ολυμπιακό. Αυτή τη φορά όμως -με εντολή Σιμιτζόγλου- ερευνώνται καταγγελίες της πειραικής ΠΑΕ για τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ στη ρεβάνς με την ΑΕΚ.
Πηγή: sdna.gr
Έρευνα της ΕΛΑΣ και για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός με εντολή Σιμιτζόγλου

Νέα έρευνα ξεκινά η Υποδιευθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας για την μονομαχία στο Κύπελλο Ολυμπιακού κι ΑΕΚ. Αυτή την φορά η έρευνα αφορά τα επεισόδια που κατήγγειλε η ΠΑΕ αλλά και παράγοντες του Ολυμπιακού στον πρόσφατο δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ!

Η σχετική παραγγελία δόθηκε στην ΕΛΑΣ την Τετάρτη από τον αθλητικό εισαγγελέα κ Κ Σιμιτζόγλου και θα ξεκινήσει νέος κύκλος καταθέσεων για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη κι αν ευσταθούν οι αναφορές των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Παράλληλα θα ζητηθούν και το υλικό από τις κάμερες του ΟΑΚΑ που πιθανολογείται ότι έχει διατηρηθεί από την ΕΛΑΣ.

Σημειώνεται ότι αυτή θα είναι η τέταρτη έρευνα που πραγματοποιείται στην ΕΛΑΣ σε σχέση με τον Ολυμπιακό , μέσα σε λίγες ημέρες. Οι προηγούμενες ήταν αυτές για τα επεισόδια στον πρώτο ημιτελικό Ολυμπιακού ΑΕΚ στο γήπεδο Γ Καραισκάκης, για τις καταγγελίες του Ολυμπιακού στο ίδιο ματς ότι παίκτες του κτυπήθηκαν από τα ΜΑΤ αλλά κι ο μεγάλος φάκελος για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα Ολυμπιακός-Πλατανιάς την 1η Απριλίου 2017. Σημειώνεται ότι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού έκαναν λόγο ότι στην ρεβάνς κυπέλλου στο ΟΑΚΑ "χούλιγκαν έβριζαν, έφτυναν και πλησίασαν απειλητικά τους παίκτες του Ολυμπιακού κατά την είσοδό τους στο γήπεδο, αλλά και μετά την αποχώρησή τους". Η ΑΕΚ είχε διαψεύσει αυτές τις καταγγελίες με αναφορές ότι "δεν είχε συμβεί απολύτως τίποτα". Στελέχη της ΕΛΑΣ επισήμαναν ότι η έρευνα αυτή ζητείται προκειμένου να δοθεί εικόνα "ισοτιμίας" κι ότι οι "δικαστικές και αστυνομικές αρχές διερευνούν διεξοδικά τα πάντα"

Διαβάστε ακόμη...