Η απάντηση Αποστολόπουλου και ο εισαγγελέας

Από paok24.com : Όσα είπε ο ένας από τους πάρα πολλούς μάρτυρες της επίθεσης και η συνέχεια...
Πηγή: paok24.com
Η απάντηση Αποστολόπουλου και ο εισαγγελέας

Τι άλλο θα γίνει σε αυτή την υπόθεση;

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έβαλε πράγματι ένα μεγάλο αυτογκόλ κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας. Με την επίθεση κατά του Αλέξη Αποστολόπουλου άνοιξε όσο παραπάνω μπορούσε το θέμα των γεγονότων του αγώνα Ολυμπιακός-Πλατανιάς. Από μόνοι τους ζήτησαν την παρέμβαση του εισαγγελέα (για τους δικούς τους λόγους) και έτσι η εξέλιξη είναι αναπόφευκτη.

Ο Ολυμπιακός τα έβαλε μόνο με τον Αποστολόπουλου, αλλά υποτίμησε το γεγονός ότι ακολουθούν πολλά-πολλά περισσότερα θύματα.

Τώρα με ποιον από τους 15 να τα βάλει; Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που ο Πλατανιάς τιμώρησε τον Μανούσο για τη στάση του.

Από την άλλη ο Αποστολόπουλος είπε σήμερα (στο gazzetta) για όσα του καταλογίζονται: «Γιατί με λένε ψεύτη; Ξέρουν τι είπα στην κατάθεσή μου; Όταν αυτή αποκαλυφθεί πολλοί θα εκπλαγούν». Αυτό ανέφερε και είναι βέβαιο ότι πρόσεξε πάρα πολύ τι ακριβώς είπε τώρα, σε σχέση και με όσα είπε τις περασμένες εβδομάδες που επικρατούσε φόβος...

Σε κάθε περίπτωση όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι απόψε το υλικό των καταθέσεων έφθασε στα χέρια του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, ο οποίος θα κινηθεί αναλόγως.

Διαβάστε ακόμη...