«Ελπίζω να μείνω!»

Απο inpaok.com : Εμφανώς στεναχωρημένος από την εξέλιξη του αγώνα και από τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ, φάνηκε ο Απόλλωνας Τσόχλας στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα.
Πηγή: inpaok.com
«Ελπίζω να μείνω!»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

«Είναι δύσκολη στιγμή για μας. Τελειώσαμε άδοξα την χρονιά. Μια χρονιά που είχαμε άλλα όνειρα. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι. Δεν είμαι σε θέση να πω πολλά για το παιχνίδι. Ο Άρης ήταν καλύτερος στην επίθεση και χάσαμε. Είμαι πολύ στεναχωρημένος γιατί είχαμε καλύτερη ομάδα από πέρυσι και πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να περάσουμε.

Όλα τα ματς με τον Άρη ήταν στο ίδιο ρυθμό, σίγουρα είχαμε κάποια άστοχα σουτ και άστοχες βολές. Προσπαθήσαμε, επιστρέψαμε, αλλά ήταν πολύ δύσκολο πλέον. Δεν διαβάσαμε καλά κάποια σημεία του αγώνα. »

Για το σημείο που ο ΠΑΟΚ έφτασε τον Άρη:

«Έπρεπε να ηρεμήσουμε, δεν ήμασταν ήρεμοι και αυτό μας στοίχισε. »

Για το μέλλον του:

«Είμαι χαρούμενος που είμαι τόσα χρόνια στον ΠΑΟΚ και ελπίζω να πάνε όλα καλά.»

Ένα σχόλιο γενικά για όλη την χρονιά:

«Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Είχαμε πολλές ατυχίες φέτος, κάναμε αλλαγές. Ήμασταν καλοί στην Ευρώπη, κερδίσαμε την πρωταθλήτρια ομάδα. Στην Ελλάδα παλέψαμε για την 4η θέση. Ακόμα και την τελευταία στιγμή είχαμε ατυχίες. Νιώθω πολύ χαρά για ένα παιδί 19 χρόνων (Κόνιαρη) να παίζει βασικός στην Α1. Πιστεύω ότι είναι ένα παιδί που μπορεί να στελεχώσει την Εθνική ομάδα σε λίγα χρόνια.»

Διαβάστε ακόμη...