Παϊσιάδης: «Ο Ολυμπιακός νόμιζε ότι τελείωσαν οι τίτλοι στην Ελλάδα»

Από metrosport.gr:Ο αντιπρόεδρος του τμήματος βόλεϊ του ΠΑΟΚ Κώστας Παϊσιάδης μίλησε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».
Πηγή: metrosport.gr
Παϊσιάδης: «Ο Ολυμπιακός νόμιζε ότι τελείωσαν οι τίτλοι στην Ελλάδα»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος του τμήματος βόλεϊ του ΠΑΟΚ Κώστας Παϊσιάδης. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αλλαγή προπονητή, την παρουσία του κόσμου στο αυριανό παιχνίδι αλλά και για τα mind games των παικτών του Ολυμπιακού. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Μάλλον θα έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο για Τρίτη χρονιά και όπως; φαίνεται και από το βλέμμα των ματιών των αθλητών το πιστεύουν και θέλουν πολύ να τελειώσει αύριο εδώ η σειρά και μνα κατακτήσουμε το τρίτο σερί πρωτάθλημα».

Για το αν η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση: «Είναι κάτι το οποίο συμβαίνει όταν ξεκλειδώνεις τον αντίπαλο, κάτι που έγινε την προηγούμενη παρασκευή εδώ στην έδρα μας. Όταν έχεις πέντε συνεχόμενες ήττες μέσα στη χρονιά από τον αντίπαλο σου, σίγουρα δεν μπορούν να ξεκλειδώσουν τα πάντα στην ομάδα. Τόσο η ψυχολογία όσο και οι δυνατότητες της ομάδας νομίζω ότι την κατάλληλα στιγμή έβγαλε αντίδραση ο ΠΑΟΚ και έκανε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι στο Ρέντη εξίσου καλό με τον προηγούμενο εδώ μέσα. Υπήρχε αντίδραση από τον Ολυμπιακό αλλά κατάφερε να είναι νικητής και κατάφερε να έρθει τη σειρά εδώ με μεγάλο ψυχολογικό αβαντάζ και με την παρουσία του κόσμου πιστεύω θα έρθει ξανά το πρωτάθλημα».

Για τα mind games των παικτών του Ολυμπιακού: «Πιο πολύ αναφέρονται στο να εξευμενίσουν τον κόσμο του Ολυμπιακού. Δεν πιστεύω ότι οι παίκτες αυτούς που τουλάχιστον διαθέτει ο ΠΑΟΚ με παγκόσμιες και Ολυμπιακές διακρίσεις, μπορούν να τους επηρεάσουν . Έχουν αντιμετωπίσει καταστάσεις με μεγαλύτερη πίεση. Αυτό που διαχειρίζεται ο προπονητής είναι να διαβάσει αγωνιστικά και τακτικά το παιχνίδι σωστά και αυτό προσπαθεί να περάσει στην ομάδα και να βγει μέσα στο παιχνίδι. Όταν έχεις μεγάλες προσωπικότητες αυτό στηρίζεις και πιστεύεις. Δεν πιστεύω ότι με αυτό τον τρόπο μπορεί να επηρεάσει τους παίκτες ο Ολυμπιακός».

Για το αν οι παίκτες θα επηρεαστούν οι παίκτες του ΠΑΟΚ: «Όχι σε καμία περίπτωση. Ο στόχος είναι να μην επηρεαστούν και να κοιτάξουν πως θα κερδίσουν το παιχνίδι. Αυτό άλλωστε θα ζητήσει και ο κόσμος. Η πίεση θα είναι στους παίκτες του Ολυμπιακού που έχουνε ζήσει κι άλλα χρόνια εδώ μέσα. Όταν θα κρέμεται 10.000 κόσμος στο γήπεδο και θα σπρώχνει την ομάδα, τα γόνατα λυγίζουν για τον αντίπαλο. Σε ότι αφορά την πίεση που θέλει να επιβάλει ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που θεώρησε ότι μετά τον ημιτελικό του κυπέλλου ότι τελείωσαν οι τίτλοι στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ όμως έβγαλε αντίδραση χωρίς να θέλω να ευλογούμε τα γένια μας».

Για την απόφαση της διοίκησης για αλλαγή προπονητή: «Δεν είναι εύκολο να πάρεις την απόφαση για αλλαγή προπονητή. Ήταν απόλυτα πετυχημένος ο προηγούμενος προπονητής και δεν υπήρξε καμία διαμάχη με την διοίκηση. Αυτό που θέλαμε ήταν να ταράξουμε τα νερά. Δεν ξέρω που θα καταλήξει η σειρά αλλά αυτό φαίνεται επιτευχθεί.

Για το αν η παρουσία του κόσμου στο βόλεϊ δίνει πλεονέκτημα: «Το πλεονέκτημα που δίνει το γήπεδο του ΠΑΟΚ, γιατί όταν μιλάμε για ΠΑΟΚ, μιλάμε για έναν μεγάλο σύλλογο και όλα αυτά τα μεγάλα σωματεία έχουν και ποδοσφαιρικούς συλλόγους πίσω τους, γήπεδο με τέτοιες δυνατότητες στο βόλεϊ έχει μόνο ο ΠΑΟΚ. Το ίδιο ισχύει και στο μπάσκετ. Χθες είδατε ο Ολυμπιακός πήρε τη σειρά στο πέμπτο παιχνίδι γιατί γέμισε ένα ΣΕΦ και ήταν ένα τεράστιο αβαντάζ για τον αθλητή που παίζει δίπλα σε αυτόν τον κόσμο. Όταν κουνιέται το γήπεδο από τη φωνή του κόσμου δεν είναι εύκολο για τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Είναι καταλυτική η παρουσία του κόσμου. Ο κόσμος ΠΑΟΚ έχει αποδείξει ότι όχι μόνο συμπαραστέκεται αλλά παίρνει και άριστα γιατί δεν είχαμε ποτέ κανένα φαινόμενο διακοπής και αυτό θα γίνει και αύριο».

Για το αν έχει ακριβή εικόνα πόσα εισιτήρια πουλήθηκαν: «Νομίζω ότι ξεπερνούν τα 2.500 και πάμε για sold out. Είναι ένα νούμερο που μας δείχνει ότι οδηγούμαστε σε sold out».

Διαβάστε ακόμη...