«Ο ΠΑΟΚ δεν το χάνει»!

Από arenafm.gr: Ο Μπλάντεν Φούρτουλα, βετεράνος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, μίλησε στον ArenaFM 89.4 για το μεγάλο τελικό κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ.
Πηγή: arenafm.gr
«Ο ΠΑΟΚ δεν το χάνει»!

Δήλωσε αισιόδοξος για την κατάκτηση του κυπέλλου και τόνισε ότι η ομάδα θέλει και άλλους παίκτες ώστε να μπορέσει να κάνει την διαφορά.

Όσα είπε ο Μπλάντεν Φούρτουλα στον ArenaFM 89.4:

«Ο ΠΑΟΚ δεν το χάνει αυτό το κύπελλο! Εδώ που φτάσαμε , με την ομάδα σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση και όλοι οι παίκτες ορεξάτοι και έτοιμοι, νομίζω δεν το χάνουμε. Πρέπει να γίνει μια γιορτή του ποδοσφαίρου και να μην το χαλάσει κανένας κας στο τέλος ας κερδίσει ο καλύτερος. Θεωρώ ότι αν κλείσουμε καλά δυο παίκτες από την ΑΕΚ, θα πάρουμε και το παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ, είμαστε σε φόρμα και η ομάδα έχει καλή ψυχολογία. Είναι σε ουδέτερο γήπεδο, δεν είναι στην Αθήνα και πιστεύω ο διαιτητής θα παίξει 50-50. Η AEK δεν είναι καλή, ούτε ο ΠΑΟΚ ακόμα είναι μεγάλη ομάδα. Μετά τον τελικό ,θέλει σωστό προγραμματισμό και η ομάδα θέλει ενδυνάμωση. Ο ΠΑΟΚ θέλει 3-4 παίκτες που να κάνουν την διαφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θέλω να δω τον Μπίσεσβαρ τουλάχιστον ένα ημίχρονο. Δεν νομίζω ότι μπορεί να αντέξει 90 λεπτά, αλλά είναι πολύ καλός παίκτης και κάνει την διαφορά».

Για την ΑΕΚ: «Ο καλύτερος παίκτης με διαφορά της ΑΕΚ, είναι ο Αραούχο. Αν αυτό το παιδί ήταν όπως πρέπει, θα έπαιζε σε μεγάλη Ισπανική ομάδα. Είναι παικταράς, αλλά δεν έχω εμπιστοσύνη στους τερματοφύλακες της ΑΕΚ, κάνουν πολλές γκάφες. Δείτε πόσα τέτοια γκολ έχει φάει η ΑΕΚ, είμαι σίγουρος ότι θα χτυπήσει εκεί ο Ίβιτς».

Διαβάστε ακόμη...