Βόμβα: 15 παίκτες και μέλη του Πλατανιά κατέθεσαν για ξυλοδαρμό!

Aπό sdna.gr: Συμφωνά με πληροφορίες, 15 ποδοσφαιριστές και μέλη staff του Πλατανιά έχουν ήδη καταθέσει στην Ασφάλεια Χανίων ότι ξυλοκοπήθηκαν στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης»!
Πηγή: sdna.gr
Βόμβα: 15 παίκτες και μέλη του Πλατανιά κατέθεσαν για ξυλοδαρμό!

Οι επίσημες και πολύ σοβαρές καταθέσεις των Αλέξανδρου Αποστολόπουλου, Αντώνη Κοκκαλά και Ραούλ Γιορέντε ήταν όπως φαίνεται μόνο η αρχή της χιονοστιβάδας, καθώς ο ένας μετά τον άλλον οι ποδοσφαιριστές και οι άνθρωποι του Πλατανιά σπάνε την πολυετή «ομερτά» στον πολύπαθο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και καταγγέλλουν επισήμως τα όσα τους συνέβησαν στο ημίχρονο της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό την 1η Απριλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αποκάλυψη Τώρα» των Βασίλη Παπαθεοδώρου και Άρη Ασβεστά στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6, ήδη τουλάχιστον 15 ποδοσφαιριστές και μέλη της αποστολής του κρητικού συλλόγου που ήταν παρόντα στο διαβόητο παιχνίδι με τους Πειραιώτες στο «Γ. Καραϊσκάκης» έχουν καταθέσει ενόρκως στην Ασφάλεια Χανίων ότι ξυλοκοπήθηκαν μέσα στα αποδυτήρια του γηπέδου στο ημίχρονο εκείνου του αγώνα (στο οποίο είχαν πάει προηγούμενοι με σκορ 1-0, για να ηττηθούν τελικά με 2-1).

Ο αριθμός των 15+ αθλητών και ανθρώπων του ποδοσφαίρου (από τους περίπου 22 που οι Αρχές έκριναν ότι έχουν κάτι ουσιώδες να καταθέσουν) που πήραν τη γενναία απόφαση να καταγγείλουν επισήμως στην Ασφάλεια αυτό το πολύ σοβαρό περιστατικό βιαιοπραγίας και επηρεασμού του αποτελέσματος αναμέτρησης, πάντα σύμφωνα με τις καταθέσεις τους και εν αναμονή της απόφασης της Δικαιοσύνης, είναι πραγματικά εντυπωσιακός και πρωτοφανής, ενώ οι συνέπειες της κίνησής τους αυτής ενδέχεται να αποδειχθούν απείρως πιο σοβαρές ακόμα και από το να κρίνουν το φετινό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα...

Διαβάστε ακόμη...