Απίστευτες ύβρεις του Λοβέρδου για τον Ιβάν Σαββίδη

Από periodista.gr: Κάθε φορά που θίγονται τα συμφέροντα της διαπλοκής, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, γνωστός ως ο" προστάτης των καναλαρχών - αφεντάδων" και ως ο "υπερασπιστής των ολιγαρχών του παράνομου τζόγου" πιάνει δουλειά και αναλαμβάνει εργολαβίες.
Πηγή: periodista.gr
Απίστευτες ύβρεις του Λοβέρδου για τον Ιβάν Σαββίδη

Τυχαίο; Μάλλον όχι και ήδη στην πιάτσα ακούγονται πολλά που δεν είναι της παρούσης. Έτσι τώρα, επιτίθεται και κατά του Ιβάν Σαββίδη, αλλά και της κυβέρνησης κάνοντας λόγο για "ξετσιπωσιά χωρίς προηγούμενο".

«Το μόνο που απομένει είναι να έρχονται στη Βουλή με φανέλες "Σαββίδης", να του φτιάξουν και ένα θεωρείο-σουίτα» είπε μεταξύ άλλων ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Βέβαια ο Ανδρέας Λοβέρδος έχει διαπρέψει ως μόνιμος θαμώνας στα επίσημα του γηπέδου "Καραϊσκάκης", αλλά αυτή είναι μία... μικρή λεπτομέρεια που την ξεχνά ο ίδιος και οι συν αυτώ. Διαβάστε τι έλεγε στο παρελθόν ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο ερυθρόλευκων αισθημάτων Ανδρέας Λοβέρδος. Σε μια παλαιότερη συνέντευξή του, λοιπόν, στον "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ", θα μιλήσει για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και τον Σωκράτη Κόκκαλη (του τελευταίου μοιάζει να είναι φανατικότερος οπαδός).

" Η μεγαλύτερη χαρά που ένιωσα για τον Ολυμπιακό είναι όταν τέλειωσε η περίοδος διοικητικής ανωμαλίας και αναταραχής. Την περίοδο Κοσκωτά επικρατούσε πλήρης απογοήτευση και όλη η Ελλάδα γέλαγε, ενώ το σκάνδαλο Κοσκωτά μετατρεπόταν από πολιτικό σε αθλητικό. Κι αν στην πολιτική τα ξεπερνάς κάποια πράγματα, με την ομάδα όμως είναι αλλιώς.Για όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού ο Σωκράτης Κόκκαλης ήταν το... φως στην άκρη του τούνελ, το... ουράνιο τόξο μετά την καταιγίδα. Χρειάστηκε υπομονή και επιμονή όλον αυτό τον καιρό για να φτιάξουμε την καταπληκτική ομάδα που έχουμε σήμερα", είχε δηλώσει τότε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Αυτά για την ιστορία. Τότε βέβαια ήταν αλλιώς. Ήταν η εποχή που τα επιχειρηματικά συμφέροντα είχαν βγει... παγανιά και αγόραζαν βουλευτές. Αλλά τότε ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν είχε διαπιστώσει τίποτα. Τότε κάποιοι επιχειρηματίες ήταν "ουράνιο τόξο μέσα στην καταιγίδα". Και φυσικά ο Ανδρέας Λοβέρδος τότε δεν έλεγε τίποτα για... σουίτες. Πιπέρι στο στόμα θα του είχε βάλει ο... θείος.

Αναλυτικά η σημερινή δήλωση του κ. Λοβέρδου. Διαβάστε την και μετά αναρωτηθείτε "Υπάρχει κάποιος που δεν καταλαβαίνει;".

«Η διαπλοκή στην αποθέωσή της! Τέτοια ξετσιπωσιά δεν έχει προηγούμενο! Ο Αλ. Τσίπρας ήρθε προχθές στη Βουλή για να υπερασπιστεί την (ν)τροπολογία υπέρ του Σαββίδη και ο επιχειρηματίας τον χειροκροτεί σήμερα δημόσια και με τα δυο τα χέρια.

Η συνέντευξη του Ιβάν Σαββίδη στο Πρώτο Θέμα και η απροκάλυπτη υποστήριξή του στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού δεν αφήνει περιθώρια για καμία αμφιβολία: Οι άνθρωποι τα 'χουν κάνει πλακάκια και μας το λένε χωρίς ίχνος ντροπής. Τέτοια πράγματα δεν ξανάγιναν στην πολιτική ζωή του τόπου.

Το μόνο που απομένει είναι να έρχονται στη Βουλή με φανέλες "Σαββίδης", να του φτιάξουν και ένα θεωρείο-σουίτα για να παρακολουθεί τις συνεδριάσεις και να κάθεται πλάι του και ο κ. Τσακαλώτος με κασκόλ».

Διαβάστε ακόμη...