Νέα καταγγελία του ΠΑΟΚ στον αθλητικό εισαγγελέα για το Ολυμπιακός-Πλατανιάς

Απο sdna.gr : Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε σήμερα και νέα καταγγελία στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, για την γνωστή υπόθεση του αγώνα Ολυμπιακός-Πλατανιάς, στην οποία συμπεριλαμβάνει τις καταθέσεις των παικτών του Πλατανιά, αλλά και την επίσημη καταγγελία του ποδοσφαιριστή Αποστολόπουλου.
Πηγή: sdna.gr
Νέα καταγγελία του ΠΑΟΚ στον αθλητικό εισαγγελέα για το Ολυμπιακός-Πλατανιάς

Οπως έγινε γνωστό η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε πριν από λίγη ώρα και νέα καταγγελία στον αθλητικό εισαγγελέα, στην οποία περιλαμβάνει όλα τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει στην συγκεκριμένη υπόθεση της αναμέτρησης του Ολυμπιακός-Πλατανιάς και τα όσα έγιναν εκεί κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πλευρά του Δικεφάλου, εντός της καταγγελίας έχει συμπεριλάβει όλες τις καταθέσεις των παικτών του Πλατανιά, αλλά και την επίσημη καταγγελία που έκανε στον κ. Σιμιτζόγλου, ο ποδοσφαιριστής του Πλατανιάς, Αλέξης Αποστολόπουλος.

Στον ΠΑΟΚ για μία ακόμα φορά δείχνουν με τον πιο πειστικό τρόπο πως δεν σκοπεύουν να αφήσουν την υπόθεση αυτή χωρίς να λάμψει η πλήρη αλήθεια με τον Δικέφαλο να μένει πειστικός στο δόγμα του και τον αγώνα που κάνει για την διαφάνεια και την κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε ακόμη...