Με τακτική «εγκληματικής» και χωρίς βιασύνη η δίωξη Σιμιτζόγλου!

Από sdna.gr : Με την τακτική που χρησιμοποίησε στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» και χωρίς βιασύνη θα κινηθεί για τις καταγγελίες της ΠΑΕ Πλατανιάς ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Κυριάκος Θωμαΐδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.
Πηγή: sdna.gr
Με τακτική «εγκληματικής» και χωρίς βιασύνη η δίωξη Σιμιτζόγλου!

Χρονοβόρα θα είναι η διαδικασία που θα χρειαστεί μέχρι να ασκηθεί τελικά ποινική δίωξη από τον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα της ΕΠΟ, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, σχετικά με τις επίσημες και πολύ σοβαρές καταγγελίες των ποδοσφαιριστών του Πλατανιά για τα όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» στο ημίχρονο της πρόσφατης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό (1η Απριλίου) για την Super League, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Έφεση» του Κυριάκου Θωμαΐδη στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6.

O κ. Σιμιτζόγλου σκοπεύει να κινηθεί στη συγκεκριμένη υπόθεση με την τακτική που χρησιμοποίησε σε εκείνη της «εγκληματικής οργάνωσης» του ελληνικού ποδοσφαίρου, όταν και περίμενε την ολοκλήρωση της δικαστικής έρευνας και το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών για τους 35 κατηγορούμενους της πολύκροτης υπόθεσης προτού κινηθεί στη συνέχεια ο ίδιος στο πειθαρχικό κομμάτι.

Στην συγκεκριμένη υπόθεση που αφορά τις σοβαρές καταγγελίες της ΠΑΕ Πλατανιάς και των ποδοσφαιριστών της, θα πρέπει πρώτα να φύγει ο φάκελος από τον Πταισματοδική Χανίων και να παραληφθεί από την Αθλητική Εισαγγελέα Πειραιώς, κ. Μουσούρη, η οποία θα είναι αυτή που θα αποφασίσει για το αν θα ερευνήσει τις συγκεκριμένες κατηγορίες και θα ασκήσει ποινικές διώξεις ή θα την «βάλει στο αρχείο».

Στη συνέχεια θα παραλάβει τον φάκελο και την υπόθεση ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, για να την χειριστεί με τον τρόπο που θα επιλέξει, όμως η ενδεχόμενη ποινική δίωξη που θα ασκήσει δεν έχει σχέση με αυτή της κ. Μουσούρη (δηλαδή μπορούν να διαφοροποιούνται ή να διεξαχθούν ανεξάρτητα). Όπως και να έχει, η ουσία είναι ότι ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας της ΕΠΟ δεν δείχνει καμία βιασύνη προκειμένου να αναλάβει τη διαδικασία, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι η βαθμολογία του πρωταθλήματος θα επικυρωθεί και τα Play Offs θα ξεκινήσουν στην προγραμματισμένη ημερομηνία τους.

Διαβάστε ακόμη...