Ένα απέραντο εργοτάξιο! (pics)

Από gazzetta.gr : Μάχη με το χρόνο για να είναι έτοιμο από κάθε άποψη το Πανθεσσαλικό δίνουν η ΕΠΟ, ο Δήμος Βόλου και η τοπική ΕΠΣ Θεσσαλίας και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει την κατάσταση του Σταδίου.
Πηγή: gazzetta.gr
Ένα απέραντο εργοτάξιο! (pics)

Το Πανθεσσαλικό Στάδιο, που χτίστηκε το 2004 για τις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων, δεκατρία χρόνια θυμίζει ένα αφημένο στην τύχη του γήπεδο, όπως συμβαίνει στην Ελλάδα, που καλείται σε πέντε ημέρες από σήμερα να φιλοξενήσει τον τελικό κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

«Θα είμαστε έτοιμοι, δίνουμε τη δική μας μάχη, αλλά θα είμαστε έτοιμοι μέχρι το Σάββατο», υποστήριξε σήμερα ο υπεύθυνος εγκατάστασης του Πανθεσσαλικού Σταδίου Τάσος Μιλάνος. Ευτυχώς, το Στάδιο της πόλης του Βόλου χρησιμοποιήθηκε τον τελευταίο χρόνο από τον τοπικό Ολυμπιακό, διαφορετικά η κατάστασή του θα ήταν πολύ χειρότερη, όπως έλεγαν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του γηπέδου, που γνωρίζουν ότι τα μεγαλύτερα προβλήματα προέκυψαν από το διάστημα χρήσης και μετά της Νίκης Βόλου.

Αυτή την στιγμή στο γήπεδο έχουν ξεκινήσει εργασίες και τόσο ο περιβάλλον χώρος, όσο και το κεντρικό γήπεδο, έχουν μετατραπεί σ' ένα τεράστιο εργοτάξιο προκειμένου να γίνουν όλες οι διορθωτικές εργασίες και το ερχόμενο Σάββατο το Στάδιο να είναι σε θέση να υποδεχθεί περίπου 22.000 φιλάθλους, που θα παρακολουθήσουν τον τελικό του κυπέλλου.

Την Τρίτη (02/05) είχε ξεκινήσει και συνεχιζόταν:

* Η αποκατάσταση των πλαστικών καθισμάτων

* Η τοποθέτηση γεννητριών προκειμένου να λειτουργήσουν χωρίς πρόβλημα οι προβολείς.

* Εργασίες σ' ότι αφορά τις ηχητικές εγκαταστάσεις και τα συστήματα ήχου.

* Εργασίες για την εγκατάσταση και λειτουργία κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης με κάμερες

«Οαση» ο πολύ καλός αγωνιστικός χώρος!

Ένα ιδιαίτερα λεπτό και σημαντικό θέμα για τις δύο φιναλίστ βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος. «Είναι το μοναδικό... εν ζωή πράγμα του Σταδίου», έλεγαν χαριτολογώντας οι άνθρωποι του γηπέδου. Ο αγωνιστικός χώρος, παρά την χρήση του γηπέδου από τον Ολυμπιακό Βόλου, είναι σε άριστη κατάσταση. Κι αυτό κατά πολύ οφείλεται στο γεγονός ότι όλο αυτό το διάστημα υπήρχε γεωπόνος που φροντίζει τον χορτάρι του Πανθεσσαλικού.

Από 1-12 η ΑΕΚ, από 31-42 ο ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό και τις αποφάσεις που πάρθηκαν στην τελευταία σύσκεψη της περασμένης Κυριακής οι δύο ομάδες θα πάρουν από 8.000 εισιτήρια τα οποία και θα διαθέσουν στους φίλους της.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ θα τοποθετηθούν στο βόρειο πέταλο και θα καταλάβουν τις θέσεις τους στις κερκίδες 1-12, ενώ οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα βρίσκονται στο νότιο πέταλο και στις θύρες 31-42.

Με το θέμα της υγιεινής (τουαλέτες) να παραμένει άλυτο και μάλλον να επιστρατεύονται χημικές τουαλέτες, οι απαραίτητες παρεμβάσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, ενώ παραμένει άγνωστο με ποιο τρόπο παρακάμφθηκε το μείζον θέμα ότι το Πανθεσσαλικό δεν έχει άδεια λειτουργίας αθλητικής εγκατάστασης, κάτι για το οποίο φαίνεται πως θα δοθεί προσωρινή λύση από την αρμόδια Αποκεντρωμένη Διοίκησης Θεσσαλίας & Στ. Ελλάδας.

 

Διαβάστε ακόμη...