Πάρτε φόρα...

Από fatgames.gr: Είναι τόσο βέβαιοι πως ο ΠΑΟΚ θα τους περιορίσει όπου νά 'ναι σε ρόλο κομπάρσου και για χρόνια, ώστε φιλιούνται στο στόμα με γλώσσα ...
Πηγή: fatgames.gr
Πάρτε φόρα...

Καθίστε κοντά... Μην αφήνετε "κενά" ανάμεσά μας – έτσι μας "τρυπάνε". Υπάρχει σε εξέλιξη, μια πρωτάκουστη και πρωτοφανής και πολυμέτωπη και συντονισμένη επιχείρηση παραπληροφόρησης, εις βάρος του ΠΑΟΚ. Και του προέδρου του και των στελεχών του και των δημοσιογράφων που τον υπερασπίζονται και όλων όσων τον στηρίζουν. Είναι τόσο μεγάλος ο φόβος τους για τη γιγάντωση της ομάδας από τον Σαββίδη, που τον κόβεις στον αέρα με μαχαίρι. Είναι τόσο βέβαιοι πως ο ΠΑΟΚ θα τους περιορίσει όπου νά 'ναι σε ρόλο κομπάρσου και για χρόνια, ώστε φιλιούνται στο στόμα με γλώσσα Ολυμπιακός με Παναθηναϊκό. Αυτοί που αποτελούν τις δυο όψεις του ίδιου νομίσματος, προσπαθούν να μας πείσουν πως αγωνίζονται κόντρα στο... κατεστημένο του ΠΑΟΚ.

Οι εδώ και δεκαετίες αναίσχυντοι κουμανταδόροι του παρασκηνίου και της ξεφτίλας, διαγκωνίζονται ποιος θα πρωτοκαταγγείλει το... νέο χαλίφη. Οι Αγιατολάχ της ντροπής, εφευρίσκουν χαλιφάτα. Οι πιο διεφθαρμένοι, λερωμένοι, "χρεωμένοι", ευνοημένοι, διαπλεκόμενοι σύλλογοι της επικράτειας 100 χρόνια τώρα, αγωνίζονται αλαμπρατσέτα για να αναδείξουν τον... βρόμικο ρόλο του ΠΑΟΚ των... δυο πρωταθλημάτων.

Καθίστε κοντά... Μην αφήνετε "κενά" ανάμεσά μας – έτσι μας "τρυπάνε". Δε θα σταματήσουν πουθενά. Ούτε ο... ψευτοπτωχός mediaρχης, ούτε ο... αποκλεισμένος από την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο, με δικαστική απόφαση, πρόεδρος του Ολυμπιακού. Δε θα φρενάρουν πουθενά. Μέχρι να υποχρεωθούν και πάλι σε επανορθώσεις, συγγνώμες και άλλα ξεφτιλίκια. Σας μιλούν για τον Κύζα, για να ξεχάσετε τον Μήτσιο, τον Παππά, τον Δημητρόπουλο, τον Αρετόπουλο, τον Σπάθα, τον Παπαπέτρου, τον Λίτσα. Σας θολώνουν τα μυαλά, για να χάσετε τη μνήμη και την κρίση σας.

Θέλουν να νομίσετε πως οι συνομιλίες που διάβαζε και άκουγε τόσα χρόνια η Ελλάδα, δεν έγιναν ποτέ. Θέλουν να λησμονήσετε την εγκληματική οργάνωση, τον ψηλό Σισέ και τον Νικόλα τον Πατέρα, τον Σωκράτη Κόκκαλη και τα πιστόλια του καπετάνιου. Και θα χρησιμοποιήσουν, όπως πάντα, κάθε "βήμα", κάθε προπαγάνδα, κάθε υπόγεια διαδρομή, κάθε πολιτικό μέσο, κάθε παρακλάδι του (παρα)κρατικού μηχανισμού, κάθε παλιό και νέο εξάρτημά τους, εντός κι εκτός ποδοσφαίρου.

Καθίστε κοντά... Μην αφήνετε "κενά" ανάμεσά μας – έτσι μας "τρυπάνε". Ο... γλοιώδης Survivor, με την αστική ψευτοευγένεια, που γλείφει και φτύνει εναλλάξ, εκεί που κατουράει κι ο μόνος κατηγορούμενος εν Ελλάδι, που πριν δικαστεί, δικαιούται επίσκεψη στην πρόεδρο του Αρειου Πάγου... Αυτοί θέλουν να μας πείσουν, πως ήρθε νέος χαλίφης. Εκείνος που προσποιείται τον... ανήμπορο να ξοφλήσει τον Ταβλαρίδη, αλλά καταθέτει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ μετρητά για να μείνει στο τηλεοπτικό παιχνίδι. Και ψήνει άπαντες πως ενώ σχεδόν... πεινάει, παλεύει με τα μεγαθήρια. Κι ο εφοπλιστής που όλο οι κολλητοί, οι φίλοι του, τα... δεξιά χέρια του (πόσα έχει;)... μπλέκουν σε περιπέτειες και δικαστικούς μπελάδες και όλο στο τσακ εκείνος δεν... ανακατεύεται και παραμένει άσπιλος κι αμόλυντος.

Αυτοί που ελέγχουν τα μισά ΜΜΕ της χώρας, δήμους, θάλασσες, λιμάνια, παρουσιάζονται... σκιαγμένοι απ' τον Σαββίδη. Που από τότε που εμφανίστηκε στη χώρα, επενδύει, εξοφλεί και παράγει, πάντα εντός νόμων και κανόνων, δίχως να κατηγορηθεί για το παραμικρό. Κι όποιος τολμά και αρθρώνει διαφορετικό λόγο, υποχρεώνεται να παρατά δουλειές, να αφήνει δημόσια "βήματα", (όπως το δικό μου στο gazzetta, όπως του Σταύρου Κόλκα στον ΣΚΑΪ,) για να ανοίξει ο δρόμος σε πιο βολικές πένες και φωνές και να παίρνουν το μήνυμα και οι υπόλοιποι.

Καθίστε κοντά... Μην αφήνετε "κενά" ανάμεσά μας – έτσι μας "τρυπάνε". Θα συνεχίσουν. Θα πιέσουν τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα να μην ασκήσει δίωξη στον Ολυμπιακό για τους ξυλοδαρμούς αντιπάλων στο "Καραϊσκάκης" με τον Πλατανιά. Θα λυσσάξουν ώστε να επικυρωθεί η βαθμολογία με τα σκάνδαλα να εκκρεμούν. Θα δυναμιτίσουν τον τελικό και την σχέση ειλικρίνειας Ιβάν – Μελισσανίδη.

Αλλά θα αποτύχουν. Γιατί όσο ο ΠΑΟΚ είναι ενωμένος, δε φοβάται τίποτα και κανέναν. Όσο εμείς απομονώνουμε τους εφιάλτες και τους εντεταλμένους τους, εντός κι εκτός πόλης, δεν έχουν καμία τύχη.

Γι αυτό σας λέω: Καθίστε κοντά... Μην αφήνετε "κενά" ανάμεσά μας – έτσι μας "τρυπάνε". Καθίστε δίπλα δίπλα και κάντε τείχος.

Πρώτα σηκώνουμε το κύπελλο και περιμένουμε και το πρωτάθλημα. Την επιβολή του Νόμου. Την εφαρμογή των κανόνων. Όλοι μαζί. Μια γροθιά.

Και οι υπόλοιποι... πάρτε φόρα κι ελάτε.

Νίκος Τζαντζαράς

Διαβάστε ακόμη...