Ρεπό και από αύριο δουλειά

Από paok24: Η ομάδα του ΠΑΟΚ μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ετοιμάζεται για τον τελικό του Σαββάτου με τον προπονητή του Δικεφάλου να θέλει να αποφορτίσει το κλίμα στην ομάδα.
Πηγή: paok24.com
Ρεπό και από αύριο δουλειά

Ο Δικέφαλος έκλεισε με νίκη το πρωτάθλημα και είναι στο -6 από τον πρώτο Ολυμπιακό με τα υπόλοιπα μέτωπα να μένουν ανοικτά. Εκτός από τον τελικού του Σαββάτου με την ΑΕΚ για το κύπελλο Ελλάδας στο Βόλο, η ομάδα του Δικεφάλου έχει το μυαλό της και στην έφεση για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ που μπορεί να επιφέρει αφαίρεση βαθμών από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Για αυτούς τους λόγους ο Βλάνταν Ίβιτς μετά και την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για σήμερα Δευτέρα 1 Μαΐου, ωστε να επιστρέψουν την επόμενη μέρα στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων, εν όψει του μεγάλου τελικού του Σαββάτου.

Άλλωστε το ζητούμενο για τον προπονητή του ΠΑΟΚ είναι οι παίκτες του να είναι ήρεμοι, ξεκούραστοι και συγκεντρωμένοι μόνο στον τελικό του κυπέλλου, έχοντας όλο το ρόστερ ετοιμοπόλεμο, μιας και η μοναδική του απουσία είναι ο Γιάννης Μυστακίδης που έχει μείνει εδώ και καιρό εκτός δράσης.

Διαβάστε ακόμη...