Παροξυσμός για ένα εισιτήριο!

Από paok24: Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην κανονική διάρκεια του ελληνικού πρωταθλήματος και ζει σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου.
Πηγή: paok24.com
Παροξυσμός για ένα εισιτήριο!

 Με δεδομένο ότι ο «Δικέφαλος» θα παραλάβει 8 χιλιάδες εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών του, το συγκεκριμένο νούμερο μοιάζει εξαιρετικά μικρό μπροστά στην τεράστια ζήτηση που υπάρχει, καθώς άπαντες θέλουν να βρεθούν δίπλα σε μία πιθανότατα ιστορική στιγμή για τους «ασπρόμαυρους».

Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναζητούν τον δικαιότερο τρόπο διάθεσης, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι λόγω του μικρού αριθμού διαθέσιμων εισιτηρίων, πολύ δύσκολα σε όλα τα σενάρια δε θα υπάρξουν κάποιοι που θα μείνουν παραπονεμένοι.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή το ενδεχόμενο να βγουν τα εισιτήρια στα εκδοτήρια μοιάζει σχεδόν ανέφικτο, καθώς λόγω της τεράστιας ζήτησης ελλοχεύει μεγάλος κίνδυνος.

Αύριο το πρωί αναμένεται να ανακοινωθεί ο τρόπος με τον οποίο θα αποφασίσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μοιράσει τα εισιτήρια που έχει στη διάθεση της, με την ελπίδα ότι θα παρθεί η κατά το δυνατόν δικαιότερη και πιο εφικτή σε επίπεδο υλοποίησης απόφαση.

Άπαντες στον «Δικέφαλο» θέλουν άμεσα να διευθετηθεί το θέμα διάθεσης των εισιτηρίων, προκειμένου όλος ο «ασπρόμαυρος» οργανισμός να ρίξει το βάρος της συγκέντρωσης του στην ουσία του τελικού του Σαββάτου, που δεν είναι άλλη από την κατάκτηση του τροπαίου.

Διαβάστε ακόμη...