Χριστοφοράκης: «Δεν αντέχει σε κριτική το ματς»

Από gazzetta.gr:Την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ παραδέχθηκε ο τεχνικός της Κέρκυρας Κώστας Χριστοφοράκης τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η σημερινή αναμέτρηση δεν αντέχει σε κριτική.
Πηγή: gazzetta.gr
Χριστοφοράκης: «Δεν αντέχει σε κριτική το ματς»

Αναλυτικά ο προπονητής των Φαιάκων μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ανέφερε τα εξής: «Για μας τελείωσε πολύ ωραία αυτή η χρονιά. Στην αρχή ήμασταν από τα πρώτα φαβορί για υποβιβασμό αλλά πετύχαμε τη σωτηρία μας σχετικά εύκολα. Ζοριστήκαμε λίγο στο τέλος αλλά με τον Πανιώνιο δείξαμε ψυχή και πήραμε τους βαθμούς που χρειαζόμασταν. Σήμερα το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική. Δώσαμε χρόνο σε παιδιά από τα τμήματα υποδομής. Τρία παιδιά συμμετείχαν για πρώτη φορά στην αποστολή, φροντίσαμε να τιμωρήσουμε κάποια παιδιά με κάρτες από την προηγούμενη αγωνιστική για να τους έχουμε στο καινούριο πρωτάθλημα και έτσι είχαμε μια σύνθεση ανάγκης».

Για το στόχο της Κέρκυρας για τη νέα σεζόν: «Είναι θέμα της διοίκησης και του καινούργιου προπονητή. Εγώ προέρχομαι από τα τμήματα υποδομής και βρίσκομαι υπηρεσιακά εδώ. Η φιλοσοφία της ΠΑΕ είναι να προωθούνται παιδιά και να κοιτάμε και τις υποδομές. Του χρόνου αλλάζει το πρωτάθλημα, θα είναι πιο απαιτητικό οπότε αλλάζει και ο σχεδιασμός. Θα είμαστε πιο δυνατοί».

Για τον τελικό του Κυπέλλου και το αν θεωρεί ότι υπάρχει φαβορί: «Και οι δυο ομάδες βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Ο ΠΑΟΚ ανέτρεψε το σκορ με τον Παναθηναϊκό και πήρε μεγάλη πρόκριση. Η ΑΕΚ απέκλεισε τον Ολυμπιακό και πήρε και αυτή σπουδαία πρόκριση. Δεν υπάρχει φαβορί».

Διαβάστε ακόμη...