Τεστάρει ρόστερ και νοοτροπία κόντρα στην Κέρκυρα

Από metrosport.gr:Με αλλαγές στο αρχικό σχήμα εξαιτίας των πολλών απουσιών ο Δικέφαλος θα επιδιώξει τη νίκη κόντρα στους «Φαίακες».
Πηγή: metrosport.gr
Τεστάρει ρόστερ και νοοτροπία κόντρα στην Κέρκυρα

Αυλαία στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος σήμερα στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται (19:00, Metropolis 95.5) την Κέρκυρα, λίγες μέρες μετά την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού.

Ο σημερινός αγώνας έχει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ. Αφενός διότι παραμένει ανοικτή η δικαστική μάχη με τον Ολυμπιακό (ακολουθεί η έφεση) με τον ΠΑΟΚ να κυνηγά την αφαίρεση έξι βαθμών από τους ερυθρόλευκους. Αφετέρου διότι με νίκη σήμερα απέναντι στην Κέρκυρα μπορεί να πάρει και δεύτερο βαθμό στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ, εφόσον τελικά κληθεί να αγωνιστεί σε αυτή τη διαδικασία. Το σίγουρο είναι ότι ο Βλάνταν Ιβιτς σήμερα βλέπει το ματς ως το απόλυτο τεστ για να τσεκάρει το ρόστερ του και παράλληλα την νοοτροπία των παικτών του. Δε θέλει να δει σε καμιά περίπτωση υπεροψία και εφησυχασμό, τρεις μέρες μετά την σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Οκτώ συνολικά ποδοσφαιριστές είναι εκτός αποστολής και σε αυτούς συμπεριλαμβάνουμε και τον άτυχο Γιάννη Μυστακίδη.

Λέοβατς, Σάκχοφ, Βαρέλα και Αθανασιάδης δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με την Κέρκυρα λόγω τιμωρίας, Τσίμιροτ και Κρέσπο ξεκουράζονται ενόψει τελικού ενώ εκτός έμεινε και ο Γλύκος καθώς έχει ενοχλήσεις στους περονιαίους και προτιμήθηκε να μείνει εκτός για να προφυλαχτεί.

Με αυτά τα δεδομένα δεν αποκλείεται να δούμε κάτω από τα δοκάρια τον Σιαμπάνη αφού θα είναι ο δεύτερος τερματοφύλακας στην αποστολή για τον τελικό του προσεχούς Σαββάτου και ο Ιβιτς θα ήθελε να του δώσει ένα 90λεπτο αγώνα Πρωταθλήματος. Ο Μάτος θα είναι στα δεξιά, ο Πούγγουρας με τον Μαλεζά στο κέντρο της άμυνας και ο Κίτσιου στα αριστερά. Κάνιας, Κάτσε και Ουάρντα στα χαφ με τον Ενρίκε στα αριστερά, τον Κάμπος στα δεξιά και τον Πρίγιοβιτς στην κορυφή για να αποκτήσει επιπλέον ρυθμό. Στην αποστολή είναι και οι Μπρκιτς, Δεληγιαννίδης, Χατζηισαϊας, Μπίσεσβαρ, Χαρίσης, Κουλούρης και Πέλκας.

Διαβάστε ακόμη...