Κι όμως, έχει κίνητρα ο ΠΑΟΚ

Από thessports.gr:Ιδιαίτερα σημαντικός είναι για τον ΠΑΟΚ ο σημερινός αγώνας με την Κέρκυρα στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (19:00, Novasports 4).
Πηγή: thessports.gr
Κι όμως, έχει κίνητρα ο ΠΑΟΚ

Οι Θεσσαλονικείς είναι εν αναμονής της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για την υπόθεση των επεισοδίων στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, ενώ δεν θέλουν να μεγαλώσει η διαφορά των έξι βαθμών που τους χωρίζει από τους Πειραιώτες.

Παράλληλα, οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να διατηρήσουν (ή και να αυξήσουν) τη διαφορά του ενός βαθμού στην ειδική κατάταξη απέναντι στις άλλες τρεις ομάδες των πλέι οφ (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός).

Ο Βλάνταν Ίβιτς θέλησε να ρίξει τους τόνους μετά την πανηγυρική πρόκριση επί του Παναθηναϊκού, στρέφοντας την προσοχή στην αποψινή αναμέτρηση με τους Φαίακες. Ο Σέρβος προπονητής δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Λέοβατς, Σάχοφ, Βαρέλα και Αθανασιάδη, όπως και τον τραυματία Μυστακίδη.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μπρκιτς, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Μαλεζά, Πούγγουρα και Κίτσιου.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Κάτσε με τον Κάνθιας, με τους Ενρίκε και Κάμπος στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Ουάρντα και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Κουλούρης.

Διαβάστε ακόμη...