Δεν αδικήθηκαν πουθενά!

Από inpaok.com : Κανένα ΜΜΕ της Αθήνας δεν ασχολήθηκε όπως θα έπρεπε να είχε κάνει, με τα αίσχη στο Καραϊσκάκη και τις αλητείες των ερυθρολεύκων. Όλοι όμως γνωρίζουμε τι θα συνέβαινε αν στην θέση του Ολυμπιακού ήταν ο ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
Δεν αδικήθηκαν πουθενά!

Αντίθετα έχει ξεκινήσει ο πόλεμος πράσινων, κόκκινων και κίτρινων για να πιέσουν τον διαιτητή του τελικού ώστε να αδικηθεί ο ΠΑΟΚ και να χάσει το κύπελλο. Πως; Κατηγορώντας τον Γιώργο Κύζα για την άριστη διαιτησία του στην Τούμπα! Έχουν ενωθεί όλοι στην Αθήνα με μοναδικό σκοπό να τιμωρήσουν τον Κύζα για να... προσέξει ο επόμενος. Κι όμως θα είναι σκάνδαλο αν παραπεμφθεί!

Αυτά τα κατευθυνόμενα ρεπορτάζ λοιπόν μιλούν για ένα ανύπαρκτοι ένα πέναλτι στον Μπεργκ ενώ έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ και δε θα το έδινε ούτε ο Αλαφούζος!

Προφανώς οι πράσινοι είναι επηρεασμένοι από τα 9 πέναλτι που πήραν φέτος τα περισσότερα των οποίων ήταν βουτιές (όπως πήρε ο Ευαγγέλου από τον Καραντώνγη στο ματς με τον Πλατανιά ή η βουτιά που την έκανε πέναλτι ο Γκράνας στην βουτιά του Λέτο) και πίστεψαν το ίδιο θα κάνει κι ένας διαιτητής που παίζει 50-50!!!
Οι πράσινοι μιλούν επίσης για το φάουλ πάνω στον Πρίγιοβιτς το οποίο είναι αμφισβητούμενο, 30 μέτρα από την εστία και δίνονται σχεδόν σε κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα!

Μιλούν επίσης οι Παναθηναϊκοί για τη 2η κίτρινη κάρτα ενώ έχει χαριστεί δις σε προηγούμενες φάσεις και βγαίνει στο 3ο χτύπημα αντί να βγει στο πρώτο!

Διαβάστε ακόμη...