«Πάρτε το και εγώ είμαι εδώ»

Από metrosport.gr : Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να φέρουν το Κύπελλο στην Θεσσαλονίκη .
Πηγή: metrosport.gr
«Πάρτε το και εγώ είμαι εδώ»


Ξεκάθαρο μήνυμα στους παίκτες του ΠΑΟΚ έστειλε ο Ιβάν Σαββίδης στα αποδυτήρια της Τούμπας, αρκετή ώρα μετά το τέλος του ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό.

Ο μεγαλομέτοχος μπήκε στα αποδυτήρια την ώρα που όλοι ανεξαιρέτως πανηγύριζαν την επική πρόκριση, ευχαρίστησε τους παίκτες και μεταξύ των άλλων τους είπε: «Κάνατε περήφανους χιλιάδες ανθρώπους που ήρθαν και υποστήριξαν τον ΠΑΟΚ. Σας αξίζουν συγχαρητήρια. Στόχος μας πρέπει να είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Πάρτε το και εγώ είμαι εδώ. Από την επόμενη ημέρα να ήμαστε συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Ο Ιβάν αγκάλιασε τους παίκτες, έδωσε το έναυσμα για την επόμενη ημέρα και πλέον όλο το ενδιαφέρον στρέφεται στο μεγάλο παιχνίδι της 6ης Μαϊου. Είναι σαφές, πως εφόσον ο ΠΑΟΚ στεφθεί Κυπελλούχος, ο μεγαλομέτοχος θα χρυσώσει τους παίκτες, τον προπονητή και όλη την ομάδα για την επιτυχία. Δεν προσδιόρισε το ποσό που προτίθεται να δώσει ως μπόνους για την κατάκτηση του Κυπέλλου, όμως είναι βέβαιο πως θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τους ικανοποιήσει.

Ο Σαββίδης είχε χθες συσκέψεις με τους συνεργάτες του, ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στο θέμα της έδρας διεξαγωγής του τελικού, που θα κριθεί – εκτός απροόπτου – σήμερα με την επί τόπου αυτοψία που θα κάνει κλιμάκιο της ΕΠΟ στον Βόλο.

Εντωμεταξύ ο Δήμος Βόλου με επιστολή που έστειλε στον αστυνομικό διευθυντή Μαγνησίας Γιάννη Τόλια και με αφορμή τα όσα έλεγε στην «Μ» πως είναι αρνητικός στη διεξαγωγή του τελικού στο Πανθεσσαλικό στάδιο, έκανε έκκληση, να αποδεχθεί την τέλεση του αγώνα στο συγκεκριμένο γήπεδο, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Μην στερήσετε από τον Βόλο ένα τόσο σημαντικό αθλητικό γεγονός και από την τοπική μας οικονομία, μία βαθιά ανάσα που τόσο πολύ χρειάζεται».

Διαβάστε ακόμη...