Ούτε o Αλεξανδρής δεν θα έπαιρνε τα πέναλτι που ζητάει ο Παναθηναϊκός!

Από inpaok.com : Από το βράδυ της Πέμπτης και την ώρα που ο ΠΑΟΚ απέκλεισε δίκαια και άξια τον Παναθηναϊκό βάζοντας του τέσσερα γκολ στο Κύπελλο Ελλάδας, έχει ξεκινήσει ένας επικοινωνιακός πόλεμος με τα ΜΜΕ που ελέγχουν οι πράσινοι ώστε να βγάλουν τον Δικέφαλο ευνοημένο!
Πηγή: inpaok.com
Ούτε o Αλεξανδρής δεν θα έπαιρνε τα πέναλτι που ζητάει ο Παναθηναϊκός!

Τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι που εργάζονται στα ΜΜΕ του Αλαφούζου, ζητούν δύο πέναλτι στον αγώνα της Τούμπας.

Σύμφωνα με αυτούς ο Γιώργος Κύζας έπρεπε να δώσει δύο πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού. Μιλάνε για δύο φάσεις που μόνο ο Αλεξανδρής θα τα έπαιρνε που όπως ο ίδιος έχει δηλώσει θα έκλεβε και το παιδί του για να κερδίσει!

Ζητούν πέναλτι στον Κλωναρίδη επειδή ο Κρέσπο τόλμησε να τον ακουμπήσει μέσα στην περιοχή με τον παίκτη του Παναθηναϊκού να πέφτει μόνος του μόνο με την επαφή και πέναλτι στον Μπεργκ από τον Βαρέλα ενώ ο Σουηδός είναι αυτός που κάνει φάουλ στον παίκτη του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια ο Βαρέλα του βρίσκει το πόδι την ώρα που η μπάλα έχει πάει ήδη στον Γλύκο.

Δείτε τα video και πως ρεζιλεύεται η πράσινη προπαγάνδα τους! Θα ήταν σκάνδαλο κατά του ΠΑΟΚ αν ο Κύζας έδινε πέναλτι σε μία από τις δύο περιπτώσεις.

Διαβάστε ακόμη...