Η Λίγκα για την κούπα της Κ15...

Από superleaguegreece.net: Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 7-6 επί του Ολυμπιακού στη διαδικασία των πέναλτι (1-1 κ.δ.) και κατέκτησε το Πρωτάθλημα Super League K15.
Πηγή: superleaguegreece.net
Η Λίγκα για την κούπα της Κ15...

Το σκορ άνοιξε για λογαριασμό του ΠΑΟΚ ο Αλτιντζής στο 28' και ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων (80+2') με τον Τόλιο.

Την απονομή του Πρωταθλήματος πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Super League κ. Γιώργος Κ. Στράτος ο οποίος δήλωσε στα κανάλια Novasports:

"Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη. Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, στα παιδιά, στον προπονητή, το επιτελείο, στη Διοίκηση και φυσικά στους γονείς και στους φιλάθλους που ήταν σήμερα εδώ.

Συγχαρητήρια και στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ για την εξαιρετική εμφάνιση, στα παιδιά, στον προπονητή, στο επιτελείο, στη Διοίκηση στους γονείς και στους φιλάθλους του.

Για τη SUPER LEAGUE αυτό είναι το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου και έχει ιδιαίτερη σημασία διότι χωρίς τα Πρωταθλήματα Υποδομών δεν υπάρχει κανένα μέλλον.

Θα προσπαθήσουμε να τα προσέξουμε ακόμα περισσότερο. Θέλω να ευχαριστήσω τη NOVA για την κάλυψη ενός εξαιρετικού τελικού, την ΠΑΕ ΑΕΛ για τη βοήθεια της ως οικοδέσποινα, τον ιδιοκτήτη του γηπέδου κ. Κώστα Πηλαδάκη, πρώην Πρόεδρο της Super League, για την προσφορά του, όλους τους ανθρώπους της Super League που εργάστηκαν για αυτό το παιχνίδι και εύχομαι η ατμόσφαιρα που είδαμε σήμερα, σιγά σιγά, καθώς αυτά τα παιδιά μεγαλώνουν, να επεκτείνεται σε όλο μας το Πρωτάθλημα».

Διαβάστε ακόμη...