Από 8.000 εισιτήρια σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τον τελικό του Κυπέλλου

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα πάρουν από περίπου 8.000 εισιτήρια έκαστος για τον τελικό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Πηγή: sdna.gr
Από 8.000 εισιτήρια σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τον τελικό του Κυπέλλου

 Το μεσημέρι του Σαββάτου διεξήχθη η πρώτη σύσκεψη για τη διοργάνωση αγώνα που θα γίνει το Σάββατο 6/5 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με την άτυπη παρουσία της αστυνομίας, η οποία εφόσον λυθούν οι εκκρεμότητες θα δώσει το «ok» για τη διεξαγωγή του.

Η αστυνομία ζήτησε τρεις μεγάλες νεκρές ζώνες και τοποθέτηση διαχωριστικών μεταξύ των φιλάθλων. Το αρχικό σχέδιο είναι να υπάρξει αποκλειστικά οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών από Θεσσαλονίκη και Αθήνα και να φτάσουν με τα πούλμαν απευθείας στο γήπεδο, αφού περάσουν έναν έλεγχο πριν από αυτό.

Οι εκκρεμότητες που υπάρχουν αφορούν κυρίως τις κάμερες των οποίων ο έλεγχος άρχισε και όπου διαπιστωθεί πρόβλημα θα ανατεθεί η επίλυσή του σε ειδικευμένη εταιρεία που εδρεύει στην Λάρισα.

Ένα δεύτερο πρόβλημα είναι τα περίπου 2.500 σπασμένα καθίσματα τα οποία θα αποκατασταθούν καθώς και οι θέσεις των δημοσιογράφων που αυτήν τη στιγμή δεν πληρούν το μίνιμουμ των προϋποθέσεων για έναν τέτοιου επιπέδου αγώνα.

Ο αγωνιστικός χώρος παρακολουθείται από γεωπόνο, προκειμένου να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Γενικότερα το Πανθεσσαλικό θέλει πολύ δουλειά για να είναι έτοιμο το Σάββατο αλλά όπως είπε και ο επικεφαλής της πολυμελούς αντιπροσωπείας της ΕΠΟ, Ζήσης Βρύζας, «η απόφαση της ομοσπονδίας είναι να γίνει ο τελικός στο Πανθεσσαλικό και θα γίνει ότι χρειάζεται για να γίνει έδω».

Διαβάστε ακόμη...