«Αστακός» το Πανθεσσαλικό, κανένα θέμα αλλαγής έδρας

Απο sdna.gr : Σε «αστακό» θα μετατραπεί το Πανθεσσαλικό Στάδιο την ημέρα του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, την ώρα που διεξάγονται επείγουσες εργασίες σε αυτό προκειμένου να φιλοξενήσει τον αγώνα.
Πηγή: sdna.gr
«Αστακός» το Πανθεσσαλικό, κανένα θέμα αλλαγής έδρας

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα διεξαχθεί σε κάθε περίπτωση ο τελικός του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς θα δοθεί προσωρινή λύση από την αρμόδια Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας στο θέμα που υπάρχει με την έλλειψη άδειας λειτουργίας αθλητικής εγκατάστασης, την ώρα που ο Υπεύθυνος της διοργάνωσης, Ζήσης Βρύζας έχει ζητήσει να λυθούν άμεσα όλα τα προβλήματα που υπάρχουν στο γήπεδο (ήδη τοποθετείται κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης με κάμερες από ιδιωτική εταιρία), ο αγωνιστικός χώρος του οποίου βρίσκεται πάντως σε άριστη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Magnesianews.gr, στη σημερινή σύσκεψη που έγινε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο συμμετείχε ο Δήμαρχος Βόλου Θάνος Θεοδώρου, ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Αγωνιστικού της ΕΠΟ Ζήσης Βρύζας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας Γιάννης Τόλιας, ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Νέας Ιωνίας Βόλου Θανάσης Καλαμπόκας, ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ Περικλής Λασκαράκης, ο υπεύθυνος εγκατάστασης του Πανθεσσαλικού Σταδίου Τάσος Μιλάνος και οι εκπρόσωποι των ομάδων ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Όπως αποφασίστηκε στη σημερινή σύσκεψη τα εισιτήρια που θα διατεθούν σε κάθε ομάδα θα φθάσουν τα 9.000 και αυτό προκειμένου να υπάρχουν κενά όπου θα τοποθετηθούν διμοιρίες των ΜΑΤ για να αποκλειστεί οποιαδήποτε επαφή μεταξύ οπαδών των δύο αντίπαλων ομάδων. Θα προηγηθεί βέβαια, με την έλευσή τους στον Βόλο, προέλεγχος των οργανωμένων φιλάθλων, οι οποίοι θα υποβληθούν σε εξονυχιστικό έλεγχο σε δύο σημεία της πόλης από βορρά και από νότο.

Τα μέτρα ασφάλειας που θα ληφθούν περιλαμβάνουν και πολύ ισχυρή αστυνομική παρουσία, με εκατοντάδες αστυνομικούς και ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ από όλη την Ελλάδα. Οι υπόλοιπες λεπτομέρειες για την εφαρμογή των μέτρων τάξης αναμένεται να γίνουν επίσημα γνωστές από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας τις επόμενες ώρες.

Διαβάστε ακόμη...