Νέα σελίδα για τον Φρανκ Αρνεσεν

Aπο metrosport.gr : Στην Αιντχόφεν επέστρεψε ο Φρανκ Αρνεσεν, μια ομάδα στην οποία έκλεισε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής, διετέλεσε βοηθός προπονητή και μετέπειτα «έφτιαξε» το όνομά του ως αθλητικός διευθυντής.
Πηγή: metrosport.gr
Νέα σελίδα για τον Φρανκ Αρνεσεν

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αποδέχτηκε την πρόταση της ολλανδικής ομάδας να αντικαταστήσει τον εμβληματικό βετεράνο γκολκίπερ Χανς Φαν Μπρόκελεν στο ανώτατο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, με τη θητεία του να ξεκινάει στις 1 Ιουνίου.

«Νομίζω πως είναι τεράστια τιμή που η PSV μου πρότεινε αυτή τη θέση και ανυπομονώ να υπηρετήσω τον σύλλογο από το παρασκήνιο. Είμαι ανυπόμονος να εργαστώ σε αυτή τη νέα δουλειά μου» τόνισε σχετικά ο Δανός, που μετά από την αποχώρησή του από την Αϊντχόφεν το 2004 εργάστηκε σε Τότεναμ, Τσέλσι, Αμβούργο, Μέταλιστ και ΠΑΟΚ.

«Ο Φρανκ φέρνει μαζί του ένα εκτεταμένο δίκτυο εμπειρογνωμοσύνης στον τομέα του. Επιπλέον, δεν έχει πλέον τη φιλοδοξία να αντιμετωπίσει μια καθημερινή δουλειά σε μια ένα κλαμπ. Αυτό είναι ωραίο για εμάς, διότι έτσι μπορούμε να δημιουργούμε συνέχεια» σχολίασε από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος του ολλανδικού συλλόγου, Γιαν Άλπερς.

Διαβάστε ακόμη...