Ο… mister assist του ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου είναι το γκολ.
Πηγή: inpaok.com
Ο… mister assist του ΠΑΟΚ

Κάποιος θα σκοράρει, κάποιος θα κάνει τον συμπαίκτη του... χαρούμενο με την ασίστ που θα δώσει. Στην δεύτερη κατηγορία ανήκει και ο επιτελικός χαφ του ΠΑΟΚ, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου, την φετινή σεζόν έχει δείξει μεγάλη συνέπεια στην τελική πάσα, πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής των «ασπρόμαυρων» έχει φτάσει ήδη τις δέκα ασίστ την φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις με την φανέλα του ΠΑΟΚ, κάτι που τον κατατάσσει μακράν του δεύτερου στην πρώτη θέση των... πασέρ του Δικεφάλου.

Ο... μαέστρος των «ασπρόμαυρων», που έχει πετύχει και τέσσερα γκολ, διάγει μια από τις καλύτερες σεζόν του, από άποψη αριθμών, καθώς έφτασε τον αριθμό γκολ-ασίστ που είχε την σεζόν 2014-2015 στο τουρκικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Καϊσέρισπορ.

Ο Μπίσεσβαρ έχει εξελιχθεί σε βαρόμετρο για την μεσοεπιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ, κάτι που το έδειξε με την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, με το «10αρι» του Δικεφάλου, να αλλάζει όλη την εικόνα των «ασπρόμαυρων» και με τις δύο ασίστ του να παίζει καταλυτικό ρόλο στην ανατροπή-πρόκριση της ομάδας του Βλάνταν Ίβιτς.

 

Διαβάστε ακόμη...