Τρέλα από Μάτος: «Κυπελλούχοι στις 6 Μαΐου»!

Από metrosport.gr: Ο Βραζιλιάνος είναι «τρελαμένος» μπροστά στην προοπτική κατάκτησης του Κυπέλλου το επόμενο Σάββατο (6/5) κόντρα στην ΑΕΚ.
Πηγή: metrosport.gr
Τρέλα από Μάτος: «Κυπελλούχοι στις 6 Μαΐου»!

«Γυάλιζε» το μάτι του Λέο Μάτος στον προχθεσινό δεύτερο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό και το αντιλήφθηκαν όλοι σε κάθε στιγμή του αγώνα. Κορυφαία, βέβαια, η φάση του γκολ που σημείωσε όταν χρειάστηκε να τον αγκαλιάσουν οι σεκιούριτι της ομάδας για να μην... ξεφύγει, με κίνδυνο να πάρει δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Βραζιλιάνος είναι «τρελαμένος» μπροστά στην προοπτική κατάκτησης του τίτλου και αυτό το νιώθουν καλύτερα απ' όλους οι συμπαίκτες του στους οποίους λέει και ξαναλέει από το βράδυ της Πέμπτης ένα και μόνο πράγμα: «Κάναμε μεγάλο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Στις 6 Μαΐου θα είμαστε Κυπελλούχοι». Η αυτοπεποίθηση ξεχειλίζει και στους υπόλοιπους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Ο Βραζιλιάνος, όμως, όπως και ο Πρίγιοβιτς, και οι παλιοί Έλληνες της ομάδας (Μαλεζάς, Γλύκος, Αθανασιάδης) είναι αυτοί που δίνουν το στίγμα στα αποδυτήρια, αυτοί που μεταφέρουν πιο έντονα τη δίψα που υπάρχει για την κατάκτηση της πρώτης κούπας στην εποχή Σαββίδη.

Ο Λέο Μάτος, βέβαια, δεν είχε κανένα πρόβλημα να δηλώσει ότι αυτός ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πάει και μέχρι τον τελικό του Europa League. Πιστεύει στις δυνατότητές της περισσότερο από τον καθένα...

Διαβάστε ακόμη...