Με rotation για νικηφόρα αυλαία

Από paokrevolution.net: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή (19:00) την Κέρκυρα με στόχο τη νίκη που θα επιτρέψει στην ομάδα να «κλειδώσει» το βαθμολογικό πλεονέκτημα έναντι των τριών αντιπάλων του ενόψει των πλέι οφ (και εφόσον τελικά αγωνιστεί εκεί).
Πηγή: paokrevolution.net
Με rotation για νικηφόρα αυλαία

Ο Ιβιτς δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Λέοβατς, Αθανασιάδη, Σάκχοφ και Βαρέλα ενώ είναι δεδομένο ότι θα προχωρήσει σε εκτεταμένο rotation ενόψει του τελικού του Σαββάτου. Ετσι Κουλούρης, Κίτσιου, Κάτσε, Δεληγιαννίδης αναμένεται να πάρουν την ευκαιρία και να αγωνιστούν, αρπάζοντας μια ακόμη ευκαιρία. O Βαρέλα ολοκλήρωσε τον ημιτελικό με μια κάκωση ακρωμιοκλειδικής, ωστόσο η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Με ενοχλήσεις στους περονιαίους αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά κι ο Παναγιώτης Γλύκος .

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Παναθηναϊκό ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στην πισίνα και το γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και τακτικής.

Διαβάστε ακόμη...