Ο Βόλος πάει γάντι στον ΠΑΟΚ (vid)

Ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη 27/4 επικράτησε με 4-0 επί του Παναθηναϊκού και ήταν αυτός που προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.
Πηγή: inpaok.com
Ο Βόλος πάει γάντι στον ΠΑΟΚ (vid)

Όπως όλα δείχνουν ο τελευταίος και πιο σημαντικός αγώνας του θεσμού θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, που βρίσκεται στην περιοχή του Βόλου.

Ο Δικέφαλος έχει να αγωνιστεί στο εν λόγω γήπεδο από τη σεζόν 2010-2011, ωστόσο έχει όμορφες αναμνήσεις από το συγκεκριμένο στάδιο, καθώς και στις δύο του επισκέψεις εκείνη τη χρονιά έφυγε νικητής.

Οι «ασπρόμαυροι» στις 15 Ιανουαρίου του 2011 αντιμετώπιζαν τον πολύ φορμαρισμένο Ολυμπιακό Βόλου εκτός έδρας.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ έκαναν... κατάληψη στο γήπεδο και δημιούργησαν μια μικρή Τούμπα στην Θεσσαλία.

Οι παίκτες του Μάκη Χάβου πήραν μια εύκολη νίκη με 0-3 χάρη στα τέρματα των Άλβες Λίνο στο 20΄, του Αντελίνο Βιεϊρίνια στο 43΄και του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο 87ο λεπτό.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Ψυχογιός (55′ Ακόστα), Μητρόπουλος (46′ Σολάκης), Τομάς, Ντολεζάι, Καπετάνος (69′ Πλιάγκας), Μάρτιν, Σανκαρέ, Ζαραδούκας, Μόνχε, Μπρέσκα.

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Λίνο, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Τσουκαλάς (74′ Μπαλάφας), Γκαρσία, Κουτσιανικούλης (83′ Μουσλίμοβιτς), Γκαρσία, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης (54′ Ίβιτς).

Οι «ασπρόμαυροι» αντιμετώπισαν ξανά του Βολιώτες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την ίδια σεζόν.

Οι δύο ομάδες συμμετείχαν στα Play Off του ελληνικού πρωταθλήματος και έτσι τέθηκαν ξανά αντιμέτωπες.

Ο ΠΑΟΚ ήταν και πάλι ο νικητής με σκορ 1-2 χάρη στα τέρμα που πέτυχαν ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στο 33΄και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης.

Θυμίζουμε πως οι «ασπρόμαυροι» εκείνη τη σεζόν είχαν τερματίσει στη δεύτερη θέση των Play Off του πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός Βόλου (Μάκης Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Σανκαρέ, Σέλεσι, Τομάς (64′ Νέμεθ), Ζαραδούκας, Ακόστα (60′ Ρόκας), Άλβαρεζ, Μόνχε, Μπρέσκα, Σολάκης, Μαρτίν.

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Χαλκιάς, Λίνο, Έτο, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Γκαρσία, Βιτόλο, Βιεϊρίνια (80′ λ.τρ. Μαλεζάς), Σαλπιγγίδης, Ελ Ζαρ (46′ Φωτάκης), Αθανασιάδης (69′ Μουσλίμοβιτς).

Από ότι φαίνεται το Πανθεσσαλικό στάδιο και ο Βόλος ταιριάζουν γάντι στον ΠΑΟΚ που στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ για τον τελικό του Κυπέλλου θα τα δώσει όλα για να στεφθεί Κυπελλούχος Ελλάδος.

Δείτε παρακάτω video από τις δύο τελευταίες επισκέψεις του Δικεφάλου στο στάδιο της Θεσσαλίας:

Διαβάστε ακόμη...