Χωρίς κάμερες και με πολλά προβλήματα το Πανθεσσαλικό για τον τελικό

Από sdna: Ένα σωρό ζητήματα (και με την αστυνομία αρνητική) υπάρχουν με το Πανθεσσαλικό Στάδιο που επελέγη για τον τελικό, αλλά από την ΕΠΟ θεωρούν πως όλα θα ξεπεραστούν και ο αγώνας θα διεξαχθεί με ασφάλεια…
Πηγή: sdna.gr
Χωρίς κάμερες και με πολλά προβλήματα το Πανθεσσαλικό για τον τελικό

 Μπορεί η ΕΠΟ να επέλεξε το Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου για την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, με την συναίνεση φυσικά της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, ωστόσο είναι σαφές πως επελέγη ένα γήπεδο με πολλά προβλήματα.

Το Πανθεσσαλικό Στάδιο, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας και σύμφωνα με μαρτυρίες και τοποθετήσεις από επίσημα χείλη, δεν έχει κάμερες, ενώ από τότε που έπαιζε η Νίκη Βόλου εκεί, έχει ξηλωθεί όλο το σύστημα παρακολούθησης μέσω του κλειστού κυκλώματος.

Είναι ένα Στάδιο που δεν έχει τουρνικέ, δεν έχει σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου, ενώ προβλήματα εντοπίζονται και σε τουαλέτες και άλλες εγκαταστάσεις. Παράλληλα, και η αστυνομία έχει εκφραστεί αρνητικά για την διεξαγωγή ενός τόσο μεγάλου αγώνα στο εν λόγω γήπεδο.

Παρόλα αυτά η ΕΠΟ το επέλεξε, ενώ δεν έχει πάρει μέχρι στιγμής θέση για τα παραπάνω ζητήματα. Προφανώς θεωρεί ότι θα τα ξεπεράσει ως το επόμενο Σάββατο.

Διαφορετικά, όλα τα ενδεχόμενα πρέπει να θεωρούνται ανοιχτά…

Διαβάστε ακόμη...