Πρέλεβιτς: «Χωρίς τη συμβολή του Σαββίδη δεν θα τα είχαμε καταφέρει»

Από sdna: Η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε και ο Μπάνε Πρέλεβιτς στάθηκε στην «σταθερή πολιτική» και στην συμβολή του Ιβάν Σαββίδη.
Πηγή: sdna.gr
Πρέλεβιτς: «Χωρίς τη συμβολή του Σαββίδη δεν θα τα είχαμε καταφέρει»

 Στην Γ.Σ. των μετόχων του «Δικεφάλου» ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε για την κατάσταση στα οικονομικά της ομάδας και σχολίασε τη συνδρομή του Ιβάν Σαββίδη.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με την παρουσία του 72,2% των μετόχων. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και πρόεδρος της ΓΣ των μετόχων Μπάνε Πρέλεβιτς, προχώρησε σε ενημέρωση για την κατάσταση της εταιρίας, λέγοντας μεταξύ άλλων… «Υπάρχει μία σταθερή οικονομική πολιτική, η εταιρία πέτυχε την ομαλή έξοδό της από το άρθρο 99 και τώρα πια τα νούμερα δεν μας τρομάζουν. Όλα αυτά επιτεύχθηκαν με την συνδρομή του κ.Σαββίδη, χωρίς την συμβολή του οποίου δεν θα τα είχαμε καταφέρει».


Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, ομόφωνα…
--Εγκρίθηκε ο ισολογισμός 01/07/2015-30/06/2016 και η σχετική ανάλυση του λογ/μου Αποτελεσμάτων Χρήσεως των εκθέσεων του Δ.Σ. και των Ελεγκτών.
--Απαλλάχθηκε από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως το Δ.Σ. και οι Ελεγκτές για την χρήση από 01/07/2015 - 30 / 06 / 2016.
--Έγινε εκλογή δύο (2) Αναπληρωματικών Ελεγκτών και δύο (2) Τακτικών Ελεγκτών για τον έλεγχο της χρήσης 01/07/2016 – 30/06/2017 και καθορισμός αμοιβών αυτών.

Διαβάστε ακόμη...